Doktor hatasi

heja

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
2.504
790
45
Merhaba arkadaslar benim oglum okulda yere dusmus cok acisi vardi hemen ambulans cagirmislar acile goturduk rontgen cekildi dirsegin de kucuk bir kirik var dedi doktor alciya aldi tamamdir dedi haftaya kontrole gelin dedi neyse bir hafta bitti kontrole gittik tekrar rontgen cekildi her sey cok guzel kaynamaya baslamis dedi iki hafta sonra alciyi cikaririz dedi

Bu ara da ben memleketime gittim orada zamani geldigi icin doktora gittik anlattim doktora bu gun alciyi cikaricaz dedim o da tekrar rontgen istedi bakti dedi ki bu nasil olur ameliyat olmasi gereken kolu nasil sadece alciya alir biz sok olduk geldik yasadigimiz sehire kac doktora daha goturduk hepsi ayni seyi soyledi doktor hatasi dedi ve acil ameliyat olmasi gerekiyordu parmaklarin da his kaybi baslamisti

Tabi hemen ameliyata aldilar koluna plak takildi 18 yasina geldiginde bir daha ameliyat olmasi gerekiyor tam uc ay oldu oglumun kolu alcida yani bir doktorun hatasi yuzunden oglum iki ameliyat gecirmis olucak ve ben bunu o doktorun yanina birakmak istemiyorum esime diyorum dava acalim diye esim diyor ki avukat cok para ister durumumuz musait degil ben ne yapicam bilmiyorum neler yapailirim diye size sormak istedim dava acmaya ikna edersem kazana bilirmiyiz aceba

Cevabin icin sagol ama kanitimiz var butjn cd ler elkmiz de yani ispatli

Üzüldüm sizin adınıza, geçmiş olsun

Bimeri bi ara bence. zaten senin kimlik bilgilerin ve Dr ismi ister sen şikayetçi olacaksın onun da senden şikayetci olma durumu doguyomus öyle demişti bana aradığımda. ilgileniyorlar ama bayagi.

Cok sagol ararim tabi insallah sonuc alirim
İnşaallah ben daha önce şikayet etmiştim olumlu ya da olumsuz mutlaka dönüş yapılır. Geçmiş olsun bu arada.

Bimeri bi ara bence. zaten senin kimlik bilgilerin ve Dr ismi ister sen şikayetçi olacaksın onun da senden şikayetci olma durumu doguyomus öyle demişti bana aradığımda. ilgileniyorlar ama bayagi.
Tamam ararim o bizim neyimizden sikayetci olucakmis ki cok sagolun

Tazminat davası açacaksınız değil mi? Barodan adli yardım talebinde bulunun.(durumunuza göre değerlendirme sonucu ücretsiz avukat tayini mümkün)

Maddi durumunuz yoksa pek birsey elde edemezsiniz devlet avukat veriyor ama onlarda cok ugrasmiyor acikcasi doktor daha iyi avukat tutacaktir bimere sikayet edebilirsiniz biz bir keresinde bir doktoru sikayet etmistik hasta haklarina 1 hafta sonra bashekim olmustu :)

Bimere jimere şikayet edin. Maddi olarak uygun değilseniz.

Tazminat davası açacaksınız değil mi? Barodan adli yardım talebinde bulunun.(durumunuza göre değerlendirme sonucu ücretsiz avukat tayini mümkün)
Esime dedim ama bize vermezler dedi sonucta calisiyorum ondan vermezler dedi

Haklisiniz aslinda ben avukat tutsaydim o doktor istedigi avukati tutsa ben kazanirim cunku kanitim var ve yaptigi hata bir degil alciya alip gonderdi bir hafta sonra kontrole gittigimizde hala cok guzel kayniyor dedi yani bir hata degil iki hata

Ay kusura bakmayın. Kahkaha attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…