Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sitedeki doktorhanımdan yarın için randevu aldım ama acaba burda yaptıranlar var mı?sonuçlar nasıl. o kadar çok yerle telefonda görüştümki.hepsibirbirinden farklı konuştu.sitedeki yazılarda çok hoşuma gitti.bilgisi olan varsa bekliyorum.eyvahedigeldismile
forumda güzel güzel bilgiler veriyo ya.Drjldbyçın diye yazılıyordu heralde. Jülide hanım adı.bu formu dışardan takip ediyordum bakktım çok güzel bilgiler yazıyor internetten buldum.2gün önce başladım.işallh güzel sonuç verir. bekliyorum.
forumda güzel güzel bilgiler veriyo ya.Drjldbyçın diye yazılıyordu heralde. Jülide hanım adı.bu formu dışardan takip ediyordum bakktım çok güzel bilgiler yazıyor internetten buldum.2gün önce başladım.işallh güzel sonuç verir. bekliyorum.
bence çok şanslısınız.hiç bi karşılığo,beklentisi olmadan bu forma zamanını verip onlarca soruya cevap verio hemde gayet açklayıcı şeklde.bi zorunluluğu yokken.böyle bi dr.un kendi hastasına karşı ilgisini,yaklaşımını dşünemiorum ble kısa zamanda kılsız-tüysüz kalırsnız inşallah. maalesef benm evme çok uzak ve ben tdavimi aksatırım die gdemedm kendsne (bliorum kndmi ]