• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hanım lütfen bilgilendirir misiniz ?

ozge0818

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
291
3
118
Ankara
bi süredir üst damağım yemek yerken kendiliğinden kabarıyordu ve yemek yemeye devam edemiyordum ama bi süre sonra geçiyodu. diş doktoruna gittiğim de bu problemi söylemiştim ama bi problem yok görünüyo demişti. son 2 haftadır üst damağımda ön dişlerimin dibinden küçük dilimin önüne kadar uzanan kemiksi sert bi beze oluştu. yemek yerken canımı acıtıyo bu neden kaynaklanıyo ?? cerrahi müdahale gerektirirmi ? :97:

Son düzenleme:
muhtelemen bir şey yerken çizmişsindir ve oda damağını şişirmiştir.. çok sıcak gıdalar alındığında farkında olmadan damak yanar ve ara ara kabarabilir.. benimde başıma çok geliyor.. zamanla geçer merak etme..

bi süredir üst damağım yemek yerken kendiliğinden kabarıyordu ve yemek yemeye devam edemiyordum ama bi süre sonra geçiyodu. diş doktoruna gittiğim de bu problemi söylemiştim ama bi problem yok görünüyo demişti. son 2 haftadır üst damağımda ön dişlerimin dibinden küçük dilimin önüne kadar uzanan kemiksi sert bi beze oluştu. yemek yerken canımı acıtıyo bu neden kaynaklanıyo ?? cerrahi müdahale gerektirirmi ? :97:

obölgeden bir rontgen çekdirin.damakda kronik bir iltihapda karşnıza çıkabilir.

Back