merhaba doktor hanım.1,5 yıllık evliyim.gebe kaldım ilk günden herşey bütün değerler normal giderken şiddetli kanamayla 17 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim.doğumla aldılar.zor zamanlar geçirdim.şu ana kadar erteledim hamileliği.sonradan bütün değerlerime bakıldı kanda herşey şükür normal güzel çıktı.2 doktora gittim ikisi de rahim ağzı yetmezliği diyemeyiz hemen dedi.il gebeliğin ve sancısız şekilde karnında kaybetmişsin dediler.yani gebe kalman için bi engel yok korunmayı bırak dediler.herşeyin normal dediler.buraya kadar olan ilk sorum bu olan oalylarda sizin görüşünüz nedir?
rahim ağzında yara varmış dondurma yapalım öle gebe kal dedi doktorum,2 kere dondurma yapıldı.yakalşık 3 aydır tedavi oluyorum.fitil antibiyotik kullandım.azalma var dedi en sonunda,10 gün sonra tekrar gidecem.RABB imden hayırlı haberler alırım inşallah.çok vahim bir durumdamıyım,herşey normalmi?yara azda olsa kalsa gebeliğimi bebeğimi beni etkiler mi?teşekkürler....
rahim ağzında yara varmış dondurma yapalım öle gebe kal dedi doktorum,2 kere dondurma yapıldı.yakalşık 3 aydır tedavi oluyorum.fitil antibiyotik kullandım.azalma var dedi en sonunda,10 gün sonra tekrar gidecem.RABB imden hayırlı haberler alırım inşallah.çok vahim bir durumdamıyım,herşey normalmi?yara azda olsa kalsa gebeliğimi bebeğimi beni etkiler mi?teşekkürler....