mrb doktor hanım 27 yasında 1 cocugu olan bı anneyım su 2 aydır psikologa gıtmekteyım tedavım devam edıyoo
ılk baslarda hıc bısey yoktu 2 ay once cok sıkıntılı uzuntulu gunler gecırdım ve bu benı bayagı bı etkıledıı olaylardan sonra ıcımden bırıyle konusmaya basladım bana bazı talımatlar verıyo su yap sunu yapma neden yasıyosunn bosver yasma dıyo bende oglum var esım var nasıl yaparım oyle bısey dıyıp kesıyodum ama daldıgım anlarda bana yaptırıyodu elımı kestım daldıgım anda sonra esımın napıyoısun sen demesıyle kendıme geldım ve doktora gıttık doktorum depresyona gırdıgımı soyledı agır ama atlatıcaz bunu dedı het 15 gunde bır konusmaya gıdıyorum allahtan esım bana cok yardımcı oluyo ve 1 bucuk aydır LİTHURİL adında bı ılac kullanıyorum cok faydası olmadı son 3 gundur asılsız seylerı gormeye basladım yatıyoduk sabah orumcek var dıye bagırarak uyundım ve esım ıkna ettıı olmadıgına ama vardıı gordum ben bunun gıbı seyler yasamaya basladım 1 hafta sonra kontrolum var bakalım ne olucak gıtmeden once sıze bırde danısmak ıstedım
GEçmiş olsun. Evet, ağır depresyonlarda bunlar olabilir. Ama tahmin ediyorum, gittiğiniz meslektaşım bu şikayetlerinizi ifade ettiğinizde ya ilacınızı değiştirecek, ya da en azından başka dengeleyici bir ilaç verecektir.