• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor: Değil, dedi

Dagkekigi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
591
511
103
Arkadaşlar merhaba. Benim daha önce cinsel birlikteliğim olmadı. Ama vajinal siğilden şüpheleniyorum. Yani internette araştırdığımda sürtünme yoluyla da bulaşabilir diye yazıyordu. O şekilde de olmuş olabilir yani. Doktora gittim bana siğil değil senin vücudunun yapısı böyle zamanla söner, bakire olduğun için test yapamayız zaten bu cinsel ilişkiyle bulaşır, dedi. Yani gerçekten bilmiyorum ama bana sanki siğil olduğunu düşünmüş ama önemli bir şey değil diye söylememiş nasıl olsa geçer diye düşünmüş gibi geldi. İnternette baktığımda aynı oradaki fotolara benziyor. Şu an coronodan dolayı tekrar bir doktora gidemiyorum. Sormak istediğim doktor siğil değil dediyse değil midir? Ve bu siğil o kadar kötü bir şey mi?

Hayır hiçbir şey sormadı zaten. Direkt değil, dedi. Sadece cinsel ilişkiyle bulaşır dedi.

Küçük bir olasılıkla 'da olsa tuvaletten bile bulaşıyor sadece cinsel ilişki ile bulaşıyor diyip geçmemek lâzım.Ama dr değil dediyse güvenin bence.

Küçük bir olasılıkla 'da olsa tuvaletten bile bulaşıyor sadece cinsel ilişki ile bulaşıyor diyip geçmemek lâzım.Ama dr değil dediyse güvenin bence.
teşekkür ederim. inşallah öyledir. şu corona virüs bir geçsin. tekrar doktora gideceğim zaten. ama bakire olunca test de yapamıyorlarmış. nasıl anlayacaklar bilmiyorum.

Back