- Konu Sahibi papatyasever3
-
Ben 2 sene önce nişanlımla bir ilişki yasadık ama benden kan gelmedi. defalarca ilişkiye girdik ama cokca bir kan gelmedi. şimdi ayrıldık onunla. arkadasmı söylemştm o da nasıl olur zarın esnek o zaman fln dedi doktora git dedi ama korkuyorum. yani %80 hala bekaretm var ama %20 lik bir şüphe var kafamda. Diyelim ki zarım esnek ve kalın. İlerde evlendiğim zamanda patlamazsa doktora gitsek orda uzun yıllar gecmesine ragmen bir ilşki yasadıgım belli olur mu ?Çok karısık bir durum ne olur yardım edn bana....
bende 10 aylık evliyim benden de neredeyse kan gelmedi geldiyse de ben farketmedim bir yandan esnek olması ihtimalini de düşün bende düşünmüştüm ama anneme söylediğimde onda da aynı şey olduğunu söylemişti. yani herkesten kan gelmiyor. ayrıca ileri de evlendiğin zaman sen kafana takmazsan anlaşılmaz bence çünkü uzun süre ilişki yaşamayınca her seferinde ilk kez oluyomuş gibi daralma oluyo. bence kafana takma ama bundan sonra daha dikkatli ol :)
evet doktorda anlaşılır o yüzden evlenmeden kadın doğuma gitmemeye gayret et. evlendikten sonra gönül rahatlığıyla gidebilirsin. ama sanırım bir kere ilişki olmuş ve 2 sene önceymiş bir ihtimal doktor da anlamayabilir ama yine de riske atma hiç kimseye de güvenip anlatma. vajina sağlığına çok dikkat et. mesela sabunla ya da başka birşeyle yıkama sadece saf suyla hafif hafif temizle lif falan da değdirip tahriş etme ve saf pamuklu çamaşırlar giy. bunları yaparsan doktora gitmene de gerek kalmaz :)
Kızlar bu hoşunuza gitmeyecek ama eğer karşınızda cinsel bilgisi ve deneyimi tam olan bir erkek varsa siz ne yaparsanız yapın anlar. Sonra da güvenini kazanacağım diye didin dur. Dürüst olmak çok mu zor?
defalarca seks yapmışsın ve hala bakire olduğunu iddia ediyorsun ve içine su serpiliyor esnek diye??
şaka gibi.
canım bende erkek arkadasımla iliski yasamıstım hic kanamam olmadı, aradan bi kac ay gectikten snra doktora gittim doktor bana zarımın damarsız bi yerden yırtıldıgını ondan dolayı kanama olmadıgını az miktarda kan olmussada vajinal salgılarla rahimde kayboldugunu söyledi, bide eger iliskiye girdiğin ilk hafta doktora gitsen yaranın tazeliginden doktor yeni iliskiye girildigini anlıyomus, ama üstünden 1 hafta gecse ne zaman iliski yasandıgını anlamıyomus, mesela 1 ay öncemi 1 yıl öncemi iliskiye girilmis bilmiyor.Ben 2 sene önce nişanlımla bir ilişki yasadık ama benden kan gelmedi. defalarca ilişkiye girdik ama cokca bir kan gelmedi. şimdi ayrıldık onunla. arkadasmı söylemştm o da nasıl olur zarın esnek o zaman fln dedi doktora git dedi ama korkuyorum. yani %80 hala bekaretm var ama %20 lik bir şüphe var kafamda. Diyelim ki zarım esnek ve kalın. İlerde evlendiğim zamanda patlamazsa doktora gitsek orda uzun yıllar gecmesine ragmen bir ilşki yasadıgım belli olur mu ?Çok karısık bir durum ne olur yardım edn bana....
canım bende erkek arkadasımla iliski yasamıstım hic kanamam olmadı, aradan bi kac ay gectikten snra doktora gittim doktor bana zarımın damarsız bi yerden yırtıldıgını ondan dolayı kanama olmadıgını az miktarda kan olmussada vajinal salgılarla rahimde kayboldugunu söyledi, bide eger iliskiye girdiğin ilk hafta doktora gitsen yaranın tazeliginden doktor yeni iliskiye girildigini anlıyomus, ama üstünden 1 hafta gecse ne zaman iliski yasandıgını anlamıyomus, mesela 1 ay öncemi 1 yıl öncemi iliskiye girilmis bilmiyor.
anladım canım senin adına cok sevindim böyle derdin yok ne mutlu sana ben ne yapacagımı bilmiyorum bi genc kızın basına gelebilecek en kötü seyi yasıyorum, umarımki atlatırım...Anladım cnm tsk ederm. ama ben gecen hafta doktora gittim her hangi bir yırtılma olmamıs dedi. evlendgndekı ilişkinde de yırtlmaz o zmn da esinle beraber gelrsnz doktora dedi.
anladım canım senin adına cok sevindim böyle derdin yok ne mutlu sana ben ne yapacagımı bilmiyorum bi genc kızın basına gelebilecek en kötü seyi yasıyorum, umarımki atlatırım...
sen düzgün okumuyosun galiba iyice oku sonra mesaj yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?