• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor daha önce ilişkiye girdiğimi anlar mı :(

papatyasever3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
85
14
13
Konya
Ben 2 sene önce nişanlımla bir ilişki yasadık ama benden kan gelmedi. defalarca ilişkiye girdik ama cokca bir kan gelmedi. şimdi ayrıldık onunla. arkadasmı söylemştm o da nasıl olur zarın esnek o zaman fln dedi doktora git dedi ama korkuyorum. yani %80 hala bekaretm var ama %20 lik bir şüphe var kafamda. Diyelim ki zarım esnek ve kalın. İlerde evlendiğim zamanda patlamazsa doktora gitsek orda uzun yıllar gecmesine ragmen bir ilşki yasadıgım belli olur mu ? :( Çok karısık bir durum ne olur yardım edn bana....

Ben 2 sene önce nişanlımla bir ilişki yasadık ama benden kan gelmedi. defalarca ilişkiye girdik ama cokca bir kan gelmedi. şimdi ayrıldık onunla. arkadasmı söylemştm o da nasıl olur zarın esnek o zaman fln dedi doktora git dedi ama korkuyorum. yani %80 hala bekaretm var ama %20 lik bir şüphe var kafamda. Diyelim ki zarım esnek ve kalın. İlerde evlendiğim zamanda patlamazsa doktora gitsek orda uzun yıllar gecmesine ragmen bir ilşki yasadıgım belli olur mu ? :( Çok karısık bir durum ne olur yardım edn bana....

bende 10 aylık evliyim benden de neredeyse kan gelmedi geldiyse de ben farketmedim bir yandan esnek olması ihtimalini de düşün bende düşünmüştüm ama anneme söylediğimde onda da aynı şey olduğunu söylemişti. yani herkesten kan gelmiyor. ayrıca ileri de evlendiğin zaman sen kafana takmazsan anlaşılmaz bence çünkü uzun süre ilişki yaşamayınca her seferinde ilk kez oluyomuş gibi daralma oluyo. bence kafana takma ama bundan sonra daha dikkatli ol :)

bende 10 aylık evliyim benden de neredeyse kan gelmedi geldiyse de ben farketmedim bir yandan esnek olması ihtimalini de düşün bende düşünmüştüm ama anneme söylediğimde onda da aynı şey olduğunu söylemişti. yani herkesten kan gelmiyor. ayrıca ileri de evlendiğin zaman sen kafana takmazsan anlaşılmaz bence çünkü uzun süre ilişki yaşamayınca her seferinde ilk kez oluyomuş gibi daralma oluyo. bence kafana takma ama bundan sonra daha dikkatli ol :)

Gerçekten mi? :) İçime cok büyük su serptnz . ama dedigm gibi ilerde doktora gttgm zaman anlasılır mı önceden ilşkiye girdiiğim. o yüzden biraz da doktora gtmek istiyorum cunkü emin olmak için.

evet doktorda anlaşılır o yüzden evlenmeden kadın doğuma gitmemeye gayret et. evlendikten sonra gönül rahatlığıyla gidebilirsin. ama sanırım bir kere ilişki olmuş ve 2 sene önceymiş bir ihtimal doktor da anlamayabilir ama yine de riske atma hiç kimseye de güvenip anlatma. vajina sağlığına çok dikkat et. mesela sabunla ya da başka birşeyle yıkama sadece saf suyla hafif hafif temizle lif falan da değdirip tahriş etme ve saf pamuklu çamaşırlar giy. bunları yaparsan doktora gitmene de gerek kalmaz :)

evet doktorda anlaşılır o yüzden evlenmeden kadın doğuma gitmemeye gayret et. evlendikten sonra gönül rahatlığıyla gidebilirsin. ama sanırım bir kere ilişki olmuş ve 2 sene önceymiş bir ihtimal doktor da anlamayabilir ama yine de riske atma hiç kimseye de güvenip anlatma. vajina sağlığına çok dikkat et. mesela sabunla ya da başka birşeyle yıkama sadece saf suyla hafif hafif temizle lif falan da değdirip tahriş etme ve saf pamuklu çamaşırlar giy. bunları yaparsan doktora gitmene de gerek kalmaz :)

peki cok tsk ederm :) hastaneyi düşünüyorm ama ankaraya gidecm özel hastanelerde jinekoloji muayenesinde ne kadar ücret alıyorlar biliyor musnuz ?

Kızlar bu hoşunuza gitmeyecek ama eğer karşınızda cinsel bilgisi ve deneyimi tam olan bir erkek varsa siz ne yaparsanız yapın anlar. Sonra da güvenini kazanacağım diye didin dur. Dürüst olmak çok mu zor?

Kızlar bu hoşunuza gitmeyecek ama eğer karşınızda cinsel bilgisi ve deneyimi tam olan bir erkek varsa siz ne yaparsanız yapın anlar. Sonra da güvenini kazanacağım diye didin dur. Dürüst olmak çok mu zor?

aynen ve az biraz da olsa kan gelmiş sanırım. zaten öyle oluyo bi iki damla kadar

erkekler anlamaz. tek düze birşey değil ki bu kızlık anlasınlar bi sürü çeşidi var. ama dürüst olmak ayrı birşey eğer karşındakini dürüstlükle kaybediceksen o dürüstlüğün bi anlamı olmaz. ya da sana verdiği değerin gidiceğini düşünürsen. ben öyle birşey olsa eşime anlatırdım mesela çünkü nolursa olsun bana karşı değişmiyceğini bilirdim. nasıl bir erkekle evlenicerğine bağlı. hiç bir erkek bu konu da tecrübeli olamaz her gün kızlık görmüyolar ya :)

Allah kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın, eşinizi kandırabilirsiniz evet ama Allahı kandıramazsınız haşa, bu dünyayı değil önce ahireti düşünün. herkesin kendi tercihi tabi, herkes bir cahillik yapabilir ama , cahilliği yalanla örtmek hiçkimseye birşey kazandırmaz, aynı şeyi eşiniz size yapsın ister misiniz? ve en cahil erkek bile sizden daha bilgili bu konularda emin olabilirsiniz.kimseyi yargılamıyorum ama sizin üzüldüğünüz yaptığınız hata değil o hatanın anlaşılması, işte bu noktada başlıyor asıl cahillik.

Son düzenleme:
defalarca seks yapmışsın ve hala bakire olduğunu iddia ediyorsun ve içine su serpiliyor esnek diye??
şaka gibi.

Yanlis mi okudum dedim tekrar okudum defalarca iliski yasamissin bozulmustur ustelik herkesten kan gelmez

canım bende erkek arkadasımla iliski yasamıstım hic kanamam olmadı, aradan bi kac ay gectikten snra doktora gittim doktor bana zarımın damarsız bi yerden yırtıldıgını ondan dolayı kanama olmadıgını az miktarda kan olmussada vajinal salgılarla rahimde kayboldugunu söyledi, bide eger iliskiye girdiğin ilk hafta doktora gitsen yaranın tazeliginden doktor yeni iliskiye girildigini anlıyomus, ama üstünden 1 hafta gecse ne zaman iliski yasandıgını anlamıyomus, mesela 1 ay öncemi 1 yıl öncemi iliskiye girilmis bilmiyor.

Bu nişanlımın zoruyla olmustu. benim neler yasadıgımı kmse bilemez de anlayamazda. Böyle olmayı bende istemezdım ama allahın sevdiği bir kulmusum kı, doktora gittigmde kızlıgımın hala oldugunu söyledi. kendimden eminim artık yani.. Ben kmseye önyargılı davranmadgm halde nedir bu insanların egolarının kabarmasıııııı....!

canım bende erkek arkadasımla iliski yasamıstım hic kanamam olmadı, aradan bi kac ay gectikten snra doktora gittim doktor bana zarımın damarsız bi yerden yırtıldıgını ondan dolayı kanama olmadıgını az miktarda kan olmussada vajinal salgılarla rahimde kayboldugunu söyledi, bide eger iliskiye girdiğin ilk hafta doktora gitsen yaranın tazeliginden doktor yeni iliskiye girildigini anlıyomus, ama üstünden 1 hafta gecse ne zaman iliski yasandıgını anlamıyomus, mesela 1 ay öncemi 1 yıl öncemi iliskiye girilmis bilmiyor.

Anladım cnm tsk ederm. ama ben gecen hafta doktora gittim her hangi bir yırtılma olmamıs dedi. evlendgndekı ilişkinde de yırtlmaz o zmn da esinle beraber gelrsnz doktora dedi.

Anladım cnm tsk ederm. ama ben gecen hafta doktora gittim her hangi bir yırtılma olmamıs dedi. evlendgndekı ilişkinde de yırtlmaz o zmn da esinle beraber gelrsnz doktora dedi.
anladım canım senin adına cok sevindim böyle derdin yok ne mutlu sana ben ne yapacagımı bilmiyorum bi genc kızın basına gelebilecek en kötü seyi yasıyorum, umarımki atlatırım...

anladım canım senin adına cok sevindim böyle derdin yok ne mutlu sana ben ne yapacagımı bilmiyorum bi genc kızın basına gelebilecek en kötü seyi yasıyorum, umarımki atlatırım...

Saol canım. inşallah sende atlatırsın. ama hiç bir zaman karamsarlıga düşme. Dua et allaha o herseyi bilendir. Elbet bu yükün üstesinden gelecegni bildiği için böyle bir imtihanla sınadı seni belki.. Bİr de bir sey soracam. o erkek arkadasınla hala berabermsınz? yoksa Ayrıldnz mı :/

çok ilginç defalarca ilişkiye giripte zar yırtılmayan birine doktor nasıl bakire ilişkiye girmemiş diyebilir.yanlış anlama ben bekaret meraklısı namus bekçisi değilim canım.

Back