Doğuma Hazırlık Doktor cinsiyette yanılır mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
25
Kızlar mrb ben 14 haftalık hamileyim bugün doktorum bebeğimin cinsiyetine baktı kesin bir şey söylemedi ama kız gibi görüyorum dedi 10 gün sonra tekrar gidicem sizce doktor yanılabilir mi

Kiz bebek de pek yanilcagini sanmiyorm erkek de genelde kordonla vs karisiyor ama.

Bizim bi tanıdık 7.ayda kızı degil oglu olacağını öğrendi. Yanılıyor olabilir de olmayabilir de. 2 hafta sonra falan daha net belli olur heralde. Bi doktora kesin mi tarzı bir seyler sorun isterseniz icinizin rahat etmesi için. Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Yanılma payı her zaman vardır ama kız bebeklerde yanılma daha az oluyor 14.haftada çok fazla yanılma payı olacağını zannetmiyorum kızdır.

Kızlar mrb ben 14 haftalık hamileyim bugün doktorum bebeğimin cinsiyetine baktı kesin bir şey söylemedi ama kız gibi görüyorum dedi 10 gün sonra tekrar gidicem sizce doktor yanılabilir mi
14.haftada yanılabilir benimde 13te kız demişti 18 de gittik erkek dedi

14.haftada yanılabilir benimde 13te kız demişti 18 de gittik erkek dedi
Yanılma payı her zaman var dedim zaten ama az . Kızlar genelde geç belli oluyor söylediyse görmüştür . Benim erkekti 12.haftada belli oldu ve değişmedi

Inşallah cnm benim hani doktor ultrasonla baya inceledi bende erkek hissediyodum kız düşünüyorum diyince sasirdim

Kızlar bide diyolar ya gebelikte erkek bebek aşağıda olur kız bebek yukarıda olur ne kadar dogru sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…