Doktor Bey Tavsiyenize Ihtoyacim Var Gebelik ve Kansizlik.....

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Doktor Bey, 29 hafta 2 gunluk hamileyim. Bulundugum ulkede 28 haftada kan testi yaptilar buraya gore 10.8 (108) cikti buranin normali 10.5 (105) mus. 0.3 yuksek oldugum icin beni normal sinirda kabul edip demir takviyesi vermiolar. Kalan 11 hafta ne test ne bir sey var. 44 kilo civari hamile kaldim ve simdiye kadar yaklasik 12 kilo falan aldim. Lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Sorularim:

1- Son 11 haftada bu 10.8 deger cok duser mi?
2- Bu deger bana yetcek mi son 11 hafta?
3- Kendim takviye alsam kac mg gunde almaliyim?
4- Trdeki ilaclar var mi bilmiyorum ama bana yabanci marka hamilelerin de kullandigi onereceginiz demir takviyesi var mi?
5-Solgar Gentle Iron var 25 mg kendim bunui kullansam olur mu?

Dort gozle cevabinizi bekliyorum. Endiseliyim. Tesekkurler

Son düzenleme:
Doktor Bey, 29 hafta 2 gunluk hamileyim. Bulundugum ulkede 28 haftada kan testi yaptilar buraya gore 10.8 (108) cikti buranin normali 10.5 (105) mus. 0.3 yuksek oldugum icin beni normal sinirda kabul edip demir takviyesi vermiolar. Kalan 11 hafta ne test ne bir sey var. 44 kilo civari hamile kaldim ve simdiye kadar yaklasik 12 kilo falan aldim. Lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Sorularim:

1- Son 11 haftada bu 10.8 deger cok duser mi?
2- Bu deger bana yetcek mi son 11 hafta?
3- Kendim takviye alsam kac mg gunde almaliyim?
4- Trdeki ilaclar var mi bilmiyorum ama bana yabanci marka hamilelerin de kullandigi onerecegin demir takviyesi var mi?
5-Solgar Gentle Iron var 25 mg kendim bunu kullansam olur mu?

Dort gozle cevabinizi bekliyorum. Endiseliyim. Tesekkurler

Doktor Bey yardimci olabilir misiniz sorularima?

Back