- 24 Aralık 2014
- 5.044
- 6.774
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Özele gidersen kendi doktoruna git diye tepelemezler para sevdasından.Uzunca bir süredir gozlerimde miyop var 4 numara,astigmat da var 7 ay kadar önce evde gözlük dısarida lens kullanmama ragmen net göremiyorum diye post acmıştım ondan sonra tekrar doktora gittim katarakt var dedi ufak bir operasyon gecirdim gecen aya kadar her sey sorunsuzdu ancak tekrar bulanik görmeye basladım hem de ciddi manada bulanik görüyorum.Operasyonu yapan doktora gittim göz numaran büyümüs göz kurulugu var gibi dedi damla verdi numara yükseltti ama aynı 3.defa gittim nörolojiye yonlendirdi benlik bir durum olmayabilir dedi Mr sırasi beklıyorum.Kızlar basına gelen var mı ? Baska doktora da gittim operasyonu kim yaptıysa onunla devam edin tedaviye göz numaranız büyümemiş kuruluk da yok dedi o da basindan savdi.Sakarya Izmit cevresinde tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi ?
Tesekkur ederim 6 gündür karantinadayım pozitifim karantina biter bitmez baska doktora da gidecegimO gün gittiğin zaman göz kuruluğun olmuş olabilir. Diğer doktora gittiğin zaman da tekrar düzelmiş olabilir. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz. Geçmiş olsun.
Ozel doktordu ikisi de aslındaÖzele gidersen kendi doktoruna git diye tepelemezler para sevdasından.
Özele git
Normal astigmat gibi degil bildiginiz bulanık görüyorum gözlüge rağmen hani gözüme perde inmiş derler ya aynen öyle ozellikle aksamlarıÜniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim.
Öte taraftan bulanıklıktan kastınız nedir?
Mesela astigmat dönem dönem daha fazla bulanıklaştorıyor.
Normal astigmat gibi degil bildiginiz bulanık görüyorum gözlüge rağmen hani gözüme perde inmiş derler ya aynen öyle ozellikle aksamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?