• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doktor bebeğimin cinsiyetine erkek dedi birde siz bakin :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
32
16. Haftalık hamileym dun devlet hastanesnde kontrole gttmm cinsiyeti ni sordum belli ise soyleym dedi baktı erkek kereta dedi :) o an çok duygulandm size resimlerini atıyorum ben bacak arasindaki kalkikligi pipiye benzettm ordaki pipisi mi bilemedm birde yanılma payı olur mu telefon yan cektm cevirirseniz dik bir şekilde gözüküyor resim kızlar

Eklentiler

• 20151201_121752.jpg
    20151201_121752.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 437
  • 20151201_121748.jpg
    20151201_121748.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 378
  • 20151201_141142.jpg
    20151201_141142.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 407
16. Haftalık hamileym dun devlet hastanesnde kontrole gttmm cinsiyeti ni sordum belli ise soyleym dedi baktı erkek kereta dedi :) o an çok duygulandm size resimlerini atıyorum ben bacak arasindaki kalkikligi pipiye benzettm ordaki pipisi mi bilemedm birde yanılma payı olur mu telefon yan cektm cevirirseniz dik bir şekilde gözüküyor resim kızlar
Pipi öyle olmaz canım bacağı o :KK46: ama hafta olarak ilerdesin yanılma payı olmaz herhalde. Bnm oğlumda 13+2 de bacak arasından pipi resmini vermişti doktorum

Pipi öyle olmaz canım bacağı o :KK46: ama hafta olarak ilerdesin yanılma payı olmaz herhalde. Bnm oğlumda 13+2 de bacak arasından pipi resmini vermişti doktorum
Bacaginin orada kalkik birsey var ama arasinda bir baska doktora gosterdm pipiso dedi ya blmyrm artk :)

canım doktorun bacak arası dedıgı şey pipiyi kasdetmıyorlar benım 5 ci doktorum bu
2hafta öncesıne kadar kız gıbı benzıyor vs vs dedıler bu son gıttıgım doktorum detaylı anlattı
kızlarda bacak arası acık oluyormus bende hep degişirmi erkek mi dıye dusundum ama doktor bak bacak arasında
açıklık var kız bız burdan anlıyoruz dedi erkekte bu açıklık olmaz dedi :anneadayı:emin olduk benimki kız artık kesinleşti
sanada hayırlı doğumlar canım :KK46::KK46:

Genellikle yanılma payı olmaz 16.haftada isenizHem erkek bebekler genelde erken anlaşılıyormus.Hakkinizda hayırlısı olsun.Bana da 13.haftamda erkek dendi.17.haftaya kadar değişir mi diye kimseye söylemedik.35.haftamdayim bir degisiklik yok hala .Sağlıklı gelinler de öncelikle önemli olan o.

Gönlümüzden hangi cinsiyet geçiyorsa ve tersi söylendiyse hemen yanılma varmıdır diye peşine düşüyoruz benimde ilk çocuğum erkek şimdi ikinciye hamileyim dr 12 hafta kiz dedi çok sevindik 16 .hafta kesin erkek dedi ama pipi falan göstermedi 20 hafta yine erkek dedi ama nedense benim hala detaylı ultrasona kadar umudum var ve hep dua ediyorum kız olsun diye

Back