• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bebeği göremedi ama testte hamile çıktım..Acaba dış gebelik olabilir mi?

dilbestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
144
0
96
37
Diyarbakır
kızlar ilk hamileliğim 4 yıldan sonra gelen mucize bebek olacak bizim için ama bir sorunum var we yardımlarınıza ihtiyacım var henüz acemiyim kafam çok karıştı
en son regl tarihim şubat 23 ve ben martın 29unda test yaptım kanda ve idrar da çıktı hesaplamalarıma göre 5 haftalık olmam lazım neyse onu geçtim nisanın1inde doktora gittim görünmüyo dedi emin misin hamile olduğuna testimi gösterdim hamilesin dedi 1 haftalık sanırım we kafam çok karıştı dış gebelik olabilir mi yardım edin lütfen regl olma gibi bi durumum olur mu çok kötü olurum yaa:18::18:

Cnm öncelikle hayırlı olsun eğer idrarda ve kanda çıkmışsa hamilesindir.Sadece gebelik haftan çok yeni olduğu için görünmemiş olabilir.Ben birazcık daha beklemeni tavsiye ederim biliyorum çok zor muallakta kalmak ama eğer dayanamayacaksan vajinal baktır o zaman görünür...

bana da doktor 7. haftada gel demişti. takma kuzum bak 25 haftamıza girdik senin idrar ve kanda çıkmış tadını çıkarmaya bak (:

Cnm öncelikle hayırlı olsun eğer idrarda ve kanda çıkmışsa hamilesindir.Sadece gebelik haftan çok yeni olduğu için görünmemiş olabilir.Ben birazcık daha beklemeni tavsiye ederim biliyorum çok zor muallakta kalmak ama eğer dayanamayacaksan vajinal baktır o zaman görünür...
cnm tşk ederim çok sabırsızım ister istemez vajinal baktı zaten göremiorum deyince çok korktum:29:

bende de o haftlarda vajinal bakmasına rağmen keseyi gördü içinde cooccuk canlanmamış dedi.kürtaj dedi.sonra 1 hafta bekleyelimdedik.şu an 15 haftalık hamileyim çok şüür.2li testimde iyi çıktı.senin için daha çok erken benimki taa 8 haftada göründü .kalp atışı duyuldu.sabret

kızlar ilk hamileliğim 4 yıldan sonra gelen mucize bebek olacak bizim için ama bir sorunum var we yardımlarınıza ihtiyacım var henüz acemiyim kafam çok karıştı
en son regl tarihim şubat 23 ve ben martın 29unda test yaptım kanda ve idrar da çıktı hesaplamalarıma göre 5 haftalık olmam lazım neyse onu geçtim nisanın1inde doktora gittim görünmüyo dedi emin misin hamile olduğuna testimi gösterdim hamilesin dedi 1 haftalık sanırım we kafam çok karıştı dış gebelik olabilir mi yardım edin lütfen regl olma gibi bi durumum olur mu çok kötü olurum yaa:18::18:

canım çok erken gitmişsin zaten doktora, bu haftada karından bakılan ultrasonla pek gözükmez, alttan bakınca görürler, huzursuzsan tekrar git alttan baktır ya da 2 hafta sonra git.. meraklanma her şey yolundadır

canım birdahaki gidişinde idrarına sıkışmış olarak git bana bunu ilk hamileliğimde doktor keseyi göremeyince söylemişti bayağı fark ediyo..ben şuanda 6 haftalık hamileyim benimde kese var ama çocuk yok 10 gün sonra göremezsek kürtaj dedi bende çok üzgünüm ama senin daha çok erken korkma ilki benimde öyleydi şimdi oğlum 6 yaşında.

senı üzmek istemem ama söliyimki bilgin olsun en azından herseye hazırla kendını bende aynı seyı yasadım 5. haftaya girdiğime emındım cunku hamılelık belırtılerı hep vardı göğüslerim zaten dokunulmaz bır haldeydı hamıleydım test yaptım cıktı kandada göruldu fakat ultrasonda cıkmadı kesem doktorum hemen kese yok dıs gebelık dedi şok oldum yıkıldım öncesınde 2 kurtaj oldum :S yıkıldım kımsede yoktu yanımda sonra 2 gun sonra kan degerlerım dustu bır hafta sonrada adet oldum daha dun bıttı kanamam ama kendımı toparladım cunku toparlamak zorundayım yenıden kan tahlıl yapıcaz bkalaım ınsallah dıs gebelık deildir ama kedıne fazla stres yapma cunku ne gelırse ondan gelıor benım doktorum cok berbet tı bırsey bılmıyor ben okuyup bılıyorum ona su var bu var dıyorum 6 yada 7 ghafta olmayınca görulmezmıs bazen dıyorum benı nıe böle yaptınız falan evet dıyor var dıyor saf işte :S neyse sıkma canını ama her ıhtımale hazır ol sağlam ol hayırlısı

hepinize çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve 4 yıldan sonra gelip gitmesi beni yıkar acemiyim bütün olumsuzluklara da hazırlklı olmaya çalışıyorum kendimi şimdiden annelliğe hazırladım:)) doktorumu değiştirecem ve 2 hafta sonra falan gidecem tşkler hepinize rabbim tüm isteyenlere versin tüm hamile arkadaşlarıma da sağ salim sağlıklı doğumlar dilerim:))

İlk gebeliğimde öğrenir öğrenmez doktora gittim kese görünmedi,alttan bakınca gördü ama 3 hafta sonra gel dedi..ikinci gebeliğimde hemen gitmedim 6.haftam bittiğinde gittim ana,gene görünmedi :D
8. haftada netleşiyor..korkma canım yani..2 hafta sonra bir daha doktora gittiğinde herşey seni bekliyor olacak inş.

öncelikle gözün aydın inşallah sağ salim alırsın kucağına... idrarda ve kanda çıktıysa gebelik vardır ama biraz beklemen gerekli dış gebelik olup olmadığını anlamk için.. içini ferah tut yerindedir meleğin merak etme rahatlamak istiyorsan vajinal ultrason baktırabilirsin hayatım

Son düzenleme:
ben 6 haftalık hamileydim kan testi yaptırdım gittim doktora yok hamile deilsindir dio habire baktı utrasonda çıkmadı önce sonra 2 lit su içtim bi daha baktı çıktı sanırım devlet hastanelerinin doktorları çok umursamaz davranıo ama işi garantiye alıo özelde su falan içirmiolarmış.şuan 32. haftamdayım hayırlı saglıklı kucagıma almayı bekliyorum inş.

İlk gebeliğimde öğrenir öğrenmez doktora gittim kese görünmedi,alttan bakınca gördü ama 3 hafta sonra gel dedi..ikinci gebeliğimde hemen gitmedim 6.haftam bittiğinde gittim ana,gene görünmedi :D
8. haftada netleşiyor..korkma canım yani..2 hafta sonra bir daha doktora gittiğinde herşey seni bekliyor olacak inş.

ewt cnm doktorda 2 hafta sonra gel dedi çok korktum ya neyse tşkler herkese beni çok rahatlattınız hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim darısı da başıma 3 aylık olduğumu bi görseydim çok rahatlayacam:)):7::16::16:

öncelikle hayırlısı olsun diyorum :nazar:
ben de arkadaşların zoru ile erken gitmiştim. doktor kese yok dedi dış gebelik dedi mol gebelik dedi. bu durumun ne olduğunu çok iyi biliyorum ağla ağla gözlerimi çıkartmıştım. kalbi atınca rahat etmiştik. ama doktorumu değiştim. iyi araştır ve rahat iletişim kurabileceğin bir doktor seç. doktor seçimi çok önemli. 2 hafta sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz. hele bir bebeğin kalp seslerini duy rahatlarsın...

öncelikle hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimde son adet tarihim 23 şubat benim bulunduğum yerde kadın doğum uzmanı yok il merkezi 2 saat uzaklıkta dr u aradım bana henüz gelme bebek gözükmez dedi ben daha gitmedim cumartesi ilk defa gitcem gebeliğin erken dönemlerinde gözükmeyebiliyor. benim ilk çocuğumda 5 haftalıkken gözükmedi

defneyosun ve aysee çok teşekkür ederim nisanın onunda gidecem doktora inş.önemli bi durum yok adaklar adadım kalp atışını duymak için ve sağlıkla kucağıma alabilmek için emek ve zahmetlerimiz boşa gitmez umarım hayırlı haber verecem sizlere umutluyum:)):49::49:

Back