fisfis yalansın dünya.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 610 599 103 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #1 diğer kan değerleri normal. 'ly' ler yüksek 'mo' ise düşük çıkmış. bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem
diğer kan değerleri normal. 'ly' ler yüksek 'mo' ise düşük çıkmış. bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem
Bitter sever Çikolataaa,kahveeee<3 Kayıtlı Üye 3 Ekim 2016 2.804 12.993 208 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #2 Doktorunuza sorsanız
fisfis yalansın dünya.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 610 599 103 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #3 Elifnana .!.: Doktorunuza sorsanız Genişletmek için tıkla... internetten baktım canım sıkıldı biraz :/
Elifnana .!.: Doktorunuza sorsanız Genişletmek için tıkla... internetten baktım canım sıkıldı biraz :/
Yenibirhayataaa Büyümek, tam anlamıyla bu. Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 1.132 563 123 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #4 Ne enfeksiyonu geçirdiniz?
Y YenidenBaslasin Popüler Üye Pro Üye 29 Nisan 2016 1.392 4.104 133 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #5 Hemogram sonuclari mi bunlar? Bu tarz yukseklik/dusukluklerin tek basina buyuk anlamlar tasimadigini soylemisti doktorum. Internetten bakip kendinizi doldurmayin,bosuna strese giriyosunuz su an okuyarak.
Hemogram sonuclari mi bunlar? Bu tarz yukseklik/dusukluklerin tek basina buyuk anlamlar tasimadigini soylemisti doktorum. Internetten bakip kendinizi doldurmayin,bosuna strese giriyosunuz su an okuyarak.
fisfis yalansın dünya.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 610 599 103 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #6 Yenibirhayataaa .!.: Ne enfeksiyonu geçirdiniz? Genişletmek için tıkla... enfeksiyon belirtileri mi bunlar?
Yenibirhayataaa .!.: Ne enfeksiyonu geçirdiniz? Genişletmek için tıkla... enfeksiyon belirtileri mi bunlar?
fisfis yalansın dünya.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 610 599 103 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #7 YenidenBaslasin .!.: Hemogram sonuclari mi bunlar? Bu tarz yukseklik/dusukluklerin tek basina buyuk anlamlar tasimadigini soylemisti doktorum. Internetten bakip kendinizi doldurmayin,bosuna strese giriyosunuz su an okuyarak. Genişletmek için tıkla... çok sağolun, kan değeri ya, insan biraz korkuyor haliyle
YenidenBaslasin .!.: Hemogram sonuclari mi bunlar? Bu tarz yukseklik/dusukluklerin tek basina buyuk anlamlar tasimadigini soylemisti doktorum. Internetten bakip kendinizi doldurmayin,bosuna strese giriyosunuz su an okuyarak. Genişletmek için tıkla... çok sağolun, kan değeri ya, insan biraz korkuyor haliyle
Yenibirhayataaa Büyümek, tam anlamıyla bu. Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 1.132 563 123 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #8 Lenfositlerin yüksek olması bunu düşündürdü bana. Ama korkacaginiz panikleyeceginiz bişey olduğunu sanmıyorum. Doktorunuza göstermediniz mi?
Lenfositlerin yüksek olması bunu düşündürdü bana. Ama korkacaginiz panikleyeceginiz bişey olduğunu sanmıyorum. Doktorunuza göstermediniz mi?
fisfis yalansın dünya.. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2014 610 599 103 13 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fisfis #9 Yenibirhayataaa .!.: Lenfositlerin yüksek olması bunu düşündürdü bana. Ama korkacaginiz panikleyeceginiz bişey olduğunu sanmıyorum. Doktorunuza göstermediniz mi? Genişletmek için tıkla... çok sağolun doktora kalp için gidildi, kan testine de enabızdan ulaştım
Yenibirhayataaa .!.: Lenfositlerin yüksek olması bunu düşündürdü bana. Ama korkacaginiz panikleyeceginiz bişey olduğunu sanmıyorum. Doktorunuza göstermediniz mi? Genişletmek için tıkla... çok sağolun doktora kalp için gidildi, kan testine de enabızdan ulaştım