doktor arıyorumm lütfen çok acill:((

sericem

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
23
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben mimarsinan b.çekmece tarafında otruyorum gerek aile gerek iş için günüm avcılarda geçiyor 14 haftalık hamileyim medicana ya onur beye gidiyorum fakat memnum değilim çok hızlı konuşuyor sorucağım soruları unuttruyor ve konuşması bittiği gibi hıhı hııhı iyi günler diyor buda beni ve eşimi rahatsız ediyor ilk bebeğimiz o yüzden heycan çok fazla ilgide çok bekliyorz telefonla ilaç adı verip muayene bile etmedn ilaç iç diyor bana önerebileceğiniz bi doktor varmıı??? Önümüzde ki hafta doktora gidicem bebeğimin cinsiyetinide öğrenicem o yüzden benim için çok önemlii..

merhaba. hamileliğiniz hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. benim iki hamileliğimde de gittiğim doktorum Dr Lale Zeynep Kanmaz.. harika bi doktor çoğu zaman bir saate yakın ilgileniyordu. herşeyi açık açık sorup tatmin edici cevaplar arıyorsan bence Lale hanımı tavsiye ederim. Muayenehanesi var ama Bakırköy de sana uzak olmazsa gelir gitmen zor olmazsa bence gitmelisiniz.. bende tavsiye üzerine gittim Lale hanıma ve şimdi herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum..

bakırköy çok uzak oraya gidip gelmem sorun olur işten izin almamdada skıntı yaşarımm hem doğum için bu civarlarda istiyorum yinede çok teşekkür ederm ben napıcam hiç bilmiyorumm bebeğim için en iyisini istiyorummm ama bu doktorlar neden böyle anlamıyorum

Ben Senin yerinde olsam o Doktoru bir güzel paylarım Sonrada Gider Başhekime Şikayet ederim.. Sana öyle Davranamaz Bence Şikayet etmelisin Sonuc ta Sende Onun Sana vereceği Hizmetin karşılığını ödüyorsun

slm hayırlı olsun inş saglıkla kucagınıza alırsınız bebeginizi...büyükçekmece kolandaki deniz bey iyi bir doktor ama bence silivri anadoluda emine hanım var gercekten çok ilgili bir doktor ayrıntılı olarak anlatıor sana istedigin herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…