doktor arıyorum

zeynepsadik07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
4
1
1
28
merhaba kızlar yumurtalıklarımda kistler var adet döneminde çok kötü oluyorum her zaman iğne oluyorum mide bulantısı sürekli soğuk ter atıyorum antalyada bildiğiniz alanında başarılı kadın doğumcular var mı ???

Merhaba canım bende polikistik over tedavim için Antalyaya gidicem komu açtım henüz cevap gelmedi ama sibel malkoç sibel kaya eda tunç simsek ayla üçkuyu (doçent) müjde sekeroglu sevgul şahin yelda doğan hep olumlu şeyler okudum bunlar hakkında araştırıyorum bklm kime gidicem?

adet günümde test yaptırıp gidicektim fakat teste gidemedim sen gittin mi memnun kaldın mı doktorun adı ne :) bikaç doktora ücret sordum 200 300 dediler aylık yalnız ayda kaç muayene olur bilmiyorum buarada çok geçmiş olsun canım rabbim aacil şifalar versin

merhaba daha gidemedim bende çalıştığım için gideceğim hastanedeki bayan doktor bayramdan sonra gelecekmiş onu bekliyorum gidince yazarım sana memnun kalırsam gidersiniz acil şifalar versin Rabbim sizede

merhaba daha gidemedim bende çalıştığım için gideceğim hastanedeki bayan doktor bayramdan sonra gelecekmiş onu bekliyorum gidince yazarım sana memnun kalırsam gidersiniz acil şifalar versin Rabbim sizede
AMİN CÜMLEMİZE TM BEKLİYORUM CANIM HABERİNİ DOKTORUN ADI NEYDİ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…