• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor araştırmam sona erdi simdi karar verme zamanı !!

ikiaradabiderede

Guru
Pro Üye
31 Temmuz 2012
687
25
318
Adana
kadınlar kulubü üyeleri sayesinde başladım bu ameliyatı arastırmaya..burdaki arkadaslarımın yardımı sayesınde aklımda belirlediğim doktor listesiyle istanbulun yolunu tuttum :) ordan da ankaraya:) o doktor su doktor derken tam 12 doktor gezdım :)
arastırma asamasında olan arkadaslarıma önerdıgım tek sey burdakı yazılanlara dıkkat edın ama gidip görusmeden kesınlıkle karar vermeyın..bazı doktorlar hakkında yazılanlar gerçeği yansıtmıyor..
görüstügüm doktorlar : tugrul turan,naci celik,barıs cakır,fuat yuksel,hasan fındık,zekariya kul,zühtü demir,nebil bozdagan,ferruh bingül,muharrem demırogulları,atilla kurtay,volkan tayfur
bu doktorlar hakkında onceden bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaşlar soru sorabılırler.
artık karar verip 2 hafta ıcınde amelıyat olmalıyım..
tek muayene ucreti alan naci celıkdi ve genelde fıkrını soyleyıp kararı bana bıraktı pek begenmedım..barıs cakır ıstedıgım ılgıyı göstermedı..tugrul turan ilginc bir insandı..fuat yuksel en uygun fiyatı verdı..hasan fındık kendıne guvenen ve ilgili bir doktor..
istanbuldakı doktorlardan listeme en son ekledıgım gidip gitmemekde kararsız kaldıgım zekarıya kul muhtesem bir doktor...aklımda olmayan koltuk altı kesısıne bıle sıcak bakmamı sagladı..ankarada ise ilgimi ceken nebil bozdogan ve atilla kurtay oldu..diğer doktorlar cok ilgili davranmadı...atilla kurtay cok saygılı guven verıcı bi tavrı var...nebil bozdogan da cok seker...
eger koltukaltı kesısını tercıh edersem ameliyatımı zekeriya kula olucam..
eger memeucu kesısı tercıh edersem hasan fındık,fuat yuksel,atilla kurtay arasında karar ve verıcem.
doktorların genel cogunlugu 2 kısı harıc bana kas altı yuvarlak 275-300 cc onerdı...sankı hepsi anlasmıs gıbı :) tugrul turan kas ustu yapıo barıs cakır ıse kas zarı altı...bu ıkı doktor harıc kas altının daha dogal olacagını kas altı ıle dualplane aynı sey oldugunu söledıler..damlayı oneren tek doktor barıs cakır oldu...dığer tum doktorlar karsı cıktı ama ıstersen yaparız dedıler..eskıden yapıyorduk ama artık tercıh etmıyoruz dıyorlar..cok sasırdım...tek karar vermem geren kesı yerı...bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..herkese tesekkurler..

kadınlar kulubü üyeleri sayesinde başladım bu ameliyatı arastırmaya..burdaki arkadaslarımın yardımı sayesınde aklımda belirlediğim doktor listesiyle istanbulun yolunu tuttum :) ordan da ankaraya:) o doktor su doktor derken tam 12 doktor gezdım :)
arastırma asamasında olan arkadaslarıma önerdıgım tek sey burdakı yazılanlara dıkkat edın ama gidip görusmeden kesınlıkle karar vermeyın..bazı doktorlar hakkında yazılanlar gerçeği yansıtmıyor..
görüstügüm doktorlar : tugrul turan,naci celik,barıs cakır,fuat yuksel,hasan fındık,zekariya kul,zühtü demir,nebil bozdagan,ferruh bingül,muharrem demırogulları,atilla kurtay,volkan tayfur
bu doktorlar hakkında onceden bılgı sahıbı olmak ısteyen arkadaşlar soru sorabılırler.
tek muayene ucreti alan naci celıkdi ve genelde fıkrını soyleyıp kararı bana bıraktı pek begenmedım..barıs cakır ıstedıgım ılgıyı göstermedı..tugrul turan ilginc bir insandı..fuat yuksel en uygun fiyatı verdı..hasan fındık kendıne guvenen ve ilgili bir doktor..
istanbuldakı doktorlardan listeme en son ekledıgım gidip gitmemekde kararsız kaldıgım zekarıya kul muhtesem bir doktor...aklımda olmayan koltuk altı kesısıne bıle sıcak bakmamı sagladı..ankarada ise ilgimi ceken nebil bozdogan ve atilla kurtay oldu..diğer doktorlar cok ilgili davranmadı...atilla kurtay cok saygılı guven verıcı bi tavrı var...nebil bozdogan da cok seker...
eger memeucu kesısı tercıh edersem hasan fındık,fuat yuksel,atilla kurtay arasında karar ve verıcem.
doktorların genel cogunlugu 2 kısı harıc bana kas altı yuvarlak 275-300 cc onerdı...sankı hepsi anlasmıs gıbı :) tugrul turan kas ustu yapıo barıs cakır ıse kas zarı altı...bu ıkı doktor harıc kas altının daha dogal olacagını kas altı ıle dualplane aynı sey oldugunu söledıler..damlayı oneren tek doktor barıs cakır oldu...dığer tum doktorlar karsı cıktı ama ıstersen yaparız dedıler..eskıden yapıyorduk ama artık tercıh etmıyoruz dıyorlar..cok sasırdım...tek karar vermem geren kesı yerı...bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..herkese tesekkurler..

Araştırma yaptığım dönemlerde bende buradaki yapılan yorumları okuyarak aklımda olan birçok doktor ile görüşme yapmıştım..Dediklerinin birçoğuna katılıyorum arkadaşım.Görüşme yapmak,doktorlarla yüzyüze gelmek kadar önemli bir şey yok.Başka birinin çok memnun kaldığı bir doktor ile sizin görüşmenizdeki aldığın elektrik hiçbir zaman aynı olmuyor ve bence kişi hangi doktora yakın hissediyorsa kendini,hanğisi güven veriyor yöntemi kesisi içinden gelen tüm düşüncelerine uyuyorsa kesinlikle o doktora ameliyat olmalı diye düşünüyorum..Bence gayet iyi geçmiş görüşmelerin..Birçok şeyin artık kafanda netleşmesi gerek bence...İzin verirsen ben kendi düşüncelerimi söylemek isterim arkadaşım..Öncelikle birçok doktor sana kas altı yöntemini uygun gördüyse artık yöntem konusunda o daha az ağrılı diye yazılıp çiziliyor,ben ağrısız olmasını isteiyorum gibi seni mutlus,sorunlu geçireceğin bir ameliyat sonrasına itecek bir düşünceye giripte başka yöntemlere yönelme..Demekki sana uygun olan yöntem kas altı..Barış bey ve Tuğrul bey sık uyguladıkları ve yaptıkları yöntemi tüm hastalarına uygun gören doktorlar zaten.Ben tuğrul bey ile görüşmemiştim ama görüşseydim banada kas üstü yöntemini uygun görürdü büyük ihtimalle ama zaten kas üstü ve kas zarı altı yöntemi zaten hemen hemen aynı olan bir yöntem olduğu için gönlüm rahat kabul ederdim..Çünkü kas üstüde bana aynı şu anki görüntüyü verecekti bana göre..Hatta Tuğrul bey Kas Zarı Altı yönteminin aslında olmadığını savunan doktorlardan :34: Bana görede mantıklı,üstelikte bende kas zarı altı yöntemi ile olmama rağmen :)) Barış bey ile görüşmem benimde iyi geçmemişti.Hatta yaptığı bir davranıştan dolayı kendisine çok kırılmıştım ve hiç unutamam o davranışını..Bana damla protez önermeside zaten ayrı bir tercih etmeme nedenimdi..Zekeriya bey ile görüşmüştüm bende.Gerçektende hastasına inanılmaz ilgi gösteren,sevecen bir cerrah.Kendisine ameliyat olmasamda ne hissettiysem onu söylerim ben..Bazıları gibi sadece kendi doktorumu yerlere göklere çıkarmam..Neyse o..Neden tercih etmedin dersen bana koltukaltı kesisi le ameliyat edeceği için mecburen kas altı yöntemini uygulayacağı ama meme dokum olduğu için kas altında bazı olumsuz şeylerle karşılaşabileceğimi ve istediğim büyüklüğe sıcak bakmaması oldu.Söyledigi cc büyüklüğü en fazla 350cc idi,onuda deneyecegini,söz veremeyeceğini söylemişti..Sonrasında nette koltuklatı kesisi le ilgili okuduğum olumsuzluklardı..Bana meme ucu kesisi daha sıcak geldi arkadaşım..Bence şu anda düşüneceğin tek şey kesi yerin olacak..Hangisini sıcak bakıyorsun??Hangisi içine siniyor?? Buna kararı sen vereceksin tabiki.Nettende iyice araştır,bak.Sonrada sana güven veren doktora ameliyatını ol :29: Zoru gitmiş kolayı kalmış bence :34: Tercih yapman çok kolay,işin sonuna gelmişsin anladığım kadarıyla,yorumuna bakılırsa :34: Her ne olursa olsun kararın doğru olacak bence..hadi hayırlı kararlar..:13:

Umarim hersey istedigin gibi olurcanim.benim olculerimi biliyirmusun bilmiyorum.benim fotolara bak.275 yuvarlak.ama modarete plus.

baktım canım senınkıler gayet dogal ve güzel duruyor..aslında 275 bana yetmez gibi gelıyor 300 de ısrar edıcem..doktora bırakmak ama bırazda ısrarcı olmak gerekıyor...su doktora karar versem :(

Araştırma yaptığım dönemlerde bende buradaki yapılan yorumları okuyarak aklımda olan birçok doktor ile görüşme yapmıştım..Dediklerinin birçoğuna katılıyorum arkadaşım.Görüşme yapmak,doktorlarla yüzyüze gelmek kadar önemli bir şey yok.Başka birinin çok memnun kaldığı bir doktor ile sizin görüşmenizdeki aldığın elektrik hiçbir zaman aynı olmuyor ve bence kişi hangi doktora yakın hissediyorsa kendini,hanğisi güven veriyor yöntemi kesisi içinden gelen tüm düşüncelerine uyuyorsa kesinlikle o doktora ameliyat olmalı diye düşünüyorum..Bence gayet iyi geçmiş görüşmelerin..Birçok şeyin artık kafanda netleşmesi gerek bence...İzin verirsen ben kendi düşüncelerimi söylemek isterim arkadaşım..Öncelikle birçok doktor sana kas altı yöntemini uygun gördüyse artık yöntem konusunda o daha az ağrılı diye yazılıp çiziliyor,ben ağrısız olmasını isteiyorum gibi seni mutlus,sorunlu geçireceğin bir ameliyat sonrasına itecek bir düşünceye giripte başka yöntemlere yönelme..Demekki sana uygun olan yöntem kas altı..Barış bey ve Tuğrul bey sık uyguladıkları ve yaptıkları yöntemi tüm hastalarına uygun gören doktorlar zaten.Ben tuğrul bey ile görüşmemiştim ama görüşseydim banada kas üstü yöntemini uygun görürdü büyük ihtimalle ama zaten kas üstü ve kas zarı altı yöntemi zaten hemen hemen aynı olan bir yöntem olduğu için gönlüm rahat kabul ederdim..Çünkü kas üstüde bana aynı şu anki görüntüyü verecekti bana göre..Hatta Tuğrul bey Kas Zarı Altı yönteminin aslında olmadığını savunan doktorlardan :34: Bana görede mantıklı,üstelikte bende kas zarı altı yöntemi ile olmama rağmen :)) Barış bey ile görüşmem benimde iyi geçmemişti.Hatta yaptığı bir davranıştan dolayı kendisine çok kırılmıştım ve hiç unutamam o davranışını..Bana damla protez önermeside zaten ayrı bir tercih etmeme nedenimdi..Zekeriya bey ile görüşmüştüm bende.Gerçektende hastasına inanılmaz ilgi gösteren,sevecen bir cerrah.Kendisine ameliyat olmasamda ne hissettiysem onu söylerim ben..Bazıları gibi sadece kendi doktorumu yerlere göklere çıkarmam..Neyse o..Neden tercih etmedin dersen bana koltukaltı kesisi le ameliyat edeceği için mecburen kas altı yöntemini uygulayacağı ama meme dokum olduğu için kas altında bazı olumsuz şeylerle karşılaşabileceğimi ve istediğim büyüklüğe sıcak bakmaması oldu.Söyledigi cc büyüklüğü en fazla 350cc idi,onuda deneyecegini,söz veremeyeceğini söylemişti..Sonrasında nette koltuklatı kesisi le ilgili okuduğum olumsuzluklardı..Bana meme ucu kesisi daha sıcak geldi arkadaşım..Bence şu anda düşüneceğin tek şey kesi yerin olacak..Hangisini sıcak bakıyorsun??Hangisi içine siniyor?? Buna kararı sen vereceksin tabiki.Nettende iyice araştır,bak.Sonrada sana güven veren doktora ameliyatını ol :29: Zoru gitmiş kolayı kalmış bence :34: Tercih yapman çok kolay,işin sonuna gelmişsin anladığım kadarıyla,yorumuna bakılırsa :34: Her ne olursa olsun kararın doğru olacak bence..hadi hayırlı kararlar..:13:[/QUO

zoru gitti kolayı kaldı evet canım..suanda arastırma yaparken bile daha bilinçli yapıyorum..koltukaltı kesisiyle olumsuz yazıları bende okudum...yurtdısında son zamanlarda tercıh edılen bir yontemmıs, yabancı kaynaklar ole yazıyor..birde doktor cok onemlı sanırım.. doktorun bu konuda tecrubelı gereklı donanıma sahıp olması gerek..ben memealtımda kesınlıkle bir iz istemıyorum...yoksa bu benı mutsuz edecek takıntı yapacagım biliyorum..birde benım cildim öle kolay kolay iyileşmezde....memeucunda süt bezlerının birazını kestigini gittiğim doktorlar dogruladı ama bu emzırmeme engel degılmıs..ben sadece iz konusunda iiyileşmem iyi gitmezse direk memeucunda bir iz kalsın ıstemem..koltukaltı daha ınce bir derıye sahıp oldugu ıcın daha cabuk ıyılesıyor...ama herkes okadar cok eleştırmıs kı bu yontemı :) cesaret istiyor biraz sanırım..

baktım canım senınkıler gayet dogal ve güzel duruyor..aslında 275 bana yetmez gibi gelıyor 300 de ısrar edıcem..doktora bırakmak ama bırazda ısrarcı olmak gerekıyor...su doktora karar versem :(

canım kafanı karıştırmak yada seni yönlendirmek gibi bir düşüncem yok öncelikle bunu yazayım.kendi protez büyüklüğümle ilgili düşüncelerimi yazayım.ben doktora çok öne öne çıkan birşey istemiyorum dedim.oda buna dayanarak profil yüksekliğini(yuvarlakta 4 tane yükseklik var.modarate,modarate plus,high ,ultra high )modarate plus seçti.
modarate plusun profili az geldi gözüme.275 cc modarate plus olacağına 325 high profil tam istegiğimi karşılarmış..ikisninde taban genişliği nerdeyse aynı çünkü.

Meme ucu kesisi izi en iyi saklayan ve en iyi şekilde iyileşen bir yerdir.Koltukaltı kesisindeki izinde koltukaltı kıvrımlarına saklı kalır ama yinede kolunu kaldırdığın zaman belli olur..Ayrıca ameliyattan sonra kol hareketlerinde diğerlerine göre daha fazla sıkıntı verir.Çünkü kol kasların göğüs kaslarına bağlıdır ve bu kesi ile birçok lifler,kaslarda zarar görecek kesilecek.Gögüs cebine kadar ilerlenecek yol uzun,bu yolda birçok doku zarar görecek.Endoskopik yolla yapılacağı içinde çok dikkat gerektirir evet,çünkü yapılan,göürülmeyen bir yanlış sonrasında mutlaka ortaya çıkacaktır..Zekeriya beyin yurtdışında bu konuda eğitim aldığını biliyorum,dedigim gibi görüşmeye gitmiştim ben.Ona ameliyat olan birkaç arkladaşımız vardı forumda ama ameliyattan sonra pek yazmadılar..Umarım doğru olan tercihi yaparsın tabi,önemli olan bu :34:

canım kafanı karıştırmak yada seni yönlendirmek gibi bir düşüncem yok öncelikle bunu yazayım.kendi protez büyüklüğümle ilgili düşüncelerimi yazayım.ben doktora çok öne öne çıkan birşey istemiyorum dedim.oda buna dayanarak profil yüksekliğini(yuvarlakta 4 tane yükseklik var.modarate,modarate plus,high ,ultra high )modarate plus seçti.
modarate plusun profili az geldi gözüme.275 cc modarate plus olacağına 325 high profil tam istegiğimi karşılarmış..ikisninde taban genişliği nerdeyse aynı çünkü.

Canım beni ekler misin?Çok sağolsunlar hem Arzum hemde Beratti 400 cc nin hiçte öyle abartılı durmadığı konusunda bana çok iyi fikir ve cesaret verdiler.Ama 300 cc civarı nasıl duruyor görmek isterim doğrusu.Bir de şu an hangi ölçüde sütyen bedeni kullanıyorsun bu da çok önemli benim için.şimdiden teşekkür ederim.

Canım beni ekler misin?Çok sağolsunlar hem Arzum hemde Beratti 400 cc nin hiçte öyle abartılı durmadığı konusunda bana çok iyi fikir ve cesaret verdiler.Ama 300 cc civarı nasıl duruyor görmek isterim doğrusu.Bir de şu an hangi ölçüde sütyen bedeni kullanıyorsun bu da çok önemli benim için.şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkür ederim bu çok iyi oldu,güle güle kullan yeni memişlerini.Herşey gönlünce olsun:))

Meme ucu kesisi izi en iyi saklayan ve en iyi şekilde iyileşen bir yerdir.Koltukaltı kesisindeki izinde koltukaltı kıvrımlarına saklı kalır ama yinede kolunu kaldırdığın zaman belli olur..Ayrıca ameliyattan sonra kol hareketlerinde diğerlerine göre daha fazla sıkıntı verir.Çünkü kol kasların göğüs kaslarına bağlıdır ve bu kesi ile birçok lifler,kaslarda zarar görecek kesilecek.Gögüs cebine kadar ilerlenecek yol uzun,bu yolda birçok doku zarar görecek.Endoskopik yolla yapılacağı içinde çok dikkat gerektirir evet,çünkü yapılan,göürülmeyen bir yanlış sonrasında mutlaka ortaya çıkacaktır..Zekeriya beyin yurtdışında bu konuda eğitim aldığını biliyorum,dedigim gibi görüşmeye gitmiştim ben.Ona ameliyat olan birkaç arkladaşımız vardı forumda ama ameliyattan sonra pek yazmadılar..Umarım doğru olan tercihi yaparsın tabi,önemli olan bu :34:

Merhaba benim en çok merak ettiğim ve karar vermediğim konuyla alakalı çok detaylı bilgiler yazmışsınız eline sağlık :) doktor benim içim meme ucu kesisinde, meme altı kesiinde yapılabileceğini söyledi. karar bana kalıyor :( fakat doktor meme ucu kesisinde hasas doku olduğu için iyileşme süresinin daha uzun olduğunu söylemişti.

Merhaba benim en çok merak ettiğim ve karar vermediğim konuyla alakalı çok detaylı bilgiler yazmışsınız eline sağlık :) doktor benim içim meme ucu kesisinde, meme altı kesiinde yapılabileceğini söyledi. karar bana kalıyor :( fakat doktor meme ucu kesisinde hasas doku olduğu için iyileşme süresinin daha uzun olduğunu söylemişti.

Her iki kesiye uygunsan ve doktorun meme ucu kesisini sana uygun gördüyse,bu kesiyi yapabiliyorsa kesinlikle meme ucu kesisini tercih et derim :34: Bu bulunmaz bir şans bence.Çünkü meme ucu keisinde gerçektende çok rahat,hızlı bir iyileşme söz konusu.. Ayrıca izi en iyi saklayan bir yer.. Ben iyileşme konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Forumda birçok kişi var meme ucu kesisi le olan.Hiçbiri geç,zor bir iyileşme yaşamadı.Ayrıca nettende araştırırsan meme altına göre meme ucunun daha iyi iyileştiğini okursun. Doktorun neden öyle demiş anlamadım :44:

Son düzenleme:
Her iki kesiye uygunsan ve doktorun meme ucu kesisini sana uygun gördüyse,bu kesiyi yapabiliyorsa kesinlikle meme ucu kesisini tercih et derim :34: Bu bulunmaz bir şans bence.Çünkü meme ucu keisinde gerçektende çok rahat,hızlı bir iyileşme söz konusu.. Ayrıca izi en iyi saklayan bir yer.. Ben iyileşme konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Forumda birçok kişi var meme ucu kesisi le olan.Hiçbiri geç,zor bir iyileşme yaşamadı.Ayrıca nettende araştırırsan meme altına göre meme ucunun daha iyi iyileştiğini okursun. Doktorun neden öyle demiş anlamadım :44:

pekı meme ucunda iz kalmaması doktor yeteneğine baglı mı? sadece fiziksel özellegımız mı cabuk iyileşmesine saglıyor?

Geç oldu ama ben bu konuda fikir beyan etmek istiyorum. Arkadaşımı Dr. İlker manavbaşına meme silikon yaptırdım. Kız hem doktorundan hem memelerinden çok memnun. Nette çok hastası yok diye hafife alma hergün kaç tane vakası var. Deli gibi yoğun çalışıyor. Mutlaka son bi de onunla görüş onunla ameliyata bir hemşire arkadaşım girmiş çok yetenekli dedi. Hacettepeli bir plastik cerrah

pekı meme ucunda iz kalmaması doktor yeteneğine baglı mı? sadece fiziksel özellegımız mı cabuk iyileşmesine saglıyor?

Doktorunun dikkatli,titiz çalışması tabiki çok önemli.Fiziksel olarak yani deri yara iyileştirmesine bakarsak bu kişiden kişiye fark gösteren bir durumdur muhakkak.Fakat benim demek istediğim şey deriden yani meme altından yapılan kesiye göre meme ucu kesisi izi daha iyi saklayan ve iyileşmesi daha hızlı,rahat,kolay olan bir yerdir. Daha önce ameliyat olduysanız bu yere bakarak nasıl bir iyileşme ve iz konusunda sonuç alacağınızı anlayabilirsiniz mesela.Ben ilkokul birinci sınıfında fıtık ameliyatı olmuştum,4-5 sene önce varis ameliyatı olmuştum izlerim hala belirgin.Ama meme ucumdaki kesi yerim tamamen iyileşti,hiçbir iz kalmadı..Sağlıklı bir bünyemiz varsa,metabolizmamız güzel çalışıyorsa yara iyileşmesi daha kolay olacaktır tabikide.Ama izin kalıp kalmaması izin olduğu yere ve deri kalitesine bağlı bir durumdur.Koltukaltı kesisi ile ameliyat olsanda plajda kollarını arkaya atıp uzandığında bu izlerin belli olabilir.Meme altı kesisi ilede olsan yine kollarını arkaya atsan eğer dikiş izin meme altı tam çizgiden yapılırsa yine izin ortaya çıkabilirki hiç hoş bir durum olmaz bu.O yüzden birçok doktor meme altı kesisini tam meme altı çizgisinden yapmaz biraz yukarıdan kesiyi yaparki ince ipli bikini giyindiğin zaman bikini hafif yukarıya doğru kaktığında izler ortaya çıkmasın..Tamam çok detaya girdim susuyorum :26:

Nekadar zor bi surec bu yaa..ameliyatimi sorunsuz bi sekilde olsam kurtulsam baska birsey istemeyecegim..kesi yerine hala kararveremedim :-( koltukalti kesisi olursa zekariya kul meme basi olursa hasan findik..iki doktor da super ama karar veremiyorum.arzum senin iz yerini gorebilirmiyim..tekrar silersin beni..biliyorum cunku foto yuklemeyenleri eklemiyorsun.yardimlarin icin tesekkurler

Nekadar zor bi surec bu yaa..ameliyatimi sorunsuz bi sekilde olsam kurtulsam baska birsey istemeyecegim..kesi yerine hala kararveremedim :-( koltukalti kesisi olursa zekariya kul meme basi olursa hasan findik..iki doktor da super ama karar veremiyorum.arzum senin iz yerini gorebilirmiyim..tekrar silersin beni..biliyorum cunku foto yuklemeyenleri eklemiyorsun.yardimlarin icin tesekkurler

Ekledim canım,tekrar bakabilirsin :34: Zor bir süreç tabi,bende yaşadım biliyorum..Ama sonuçta birine karar veriyorsun ondan sonrada protez boyutunu düşünüyorsun :)) Ameliyattan sonra süreç için sabırsızlanıyorsun..Yani belirli bir dönem bazı kafa karışıklığı yaşayacaksın daha..Ama sabrın sonu selamet,inşallah güzel olacak herşey :29:

Canim tesekkurler..ozellikle izi gormek istemistim..cok iyi fikirverdi. Resimde izi bulamadim bile..hasan bey bana memealti dedi ilk basta ben meme basi istiyordum dedim o da bakti olur yapariz dedi..direk meme basi demedi..sence neden yani biraz aklima takildi..maille sorsam mi acaba

Canim tesekkurler..ozellikle izi gormek istemistim..cok iyi fikirverdi. Resimde izi bulamadim bile..hasan bey bana memealti dedi ilk basta ben meme basi istiyordum dedim o da bakti olur yapariz dedi..direk meme basi demedi..sence neden yani biraz aklima takildi..maille sorsam mi acaba

Bende muayenede beni muayene ederken iz istemiyorum,bu konuda takıntılıyım dediğimde istersen meme başıda yaparız demişti ve çokta güzel olur demişti.Meme ucuna birçok kişi tedirgin yaklaşıyor canım.Onun için iz istemeyen hastalara olursa şayet meme başını söylüyor.Ayrıca meme başı daha dikkat,özen gerektiren bir çalışma oluyor haliyle..Ama bu konuda uzmanlaşmış bir doktor zaten.Forumdada ilk meme ucu hastası ben değilim zaten,başka hastalarıda vardı ama pek foruma girmiyor çoğu kişi.Bekar birçok bayana meme ucu kesisini yaptı yani..İstersen sor ama ne diyecektirki,bilemedim.Hatırlarmı onuda bilmem :44: Görüşme yapan birkaç kişi biliyorum ben meme ucu kesisi istemişlerdi ama uygun olmadıkları için yapamam demişti ve yapmamıştı.Yani seninde eğer meme ucu kesisine uygun bir meme başın olmasaydı yaparız demezdi.

Merhaba, bende Dr. Naci Çelik ile görüşmek istiyorum. Siz daha yeni görüşmüşsünüz acaba muayene ücreti ve olası ameliyat ücreti hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?

Back