Doktor Ali Ata Özdemir e Teşekkür

sensevilce

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
41
10
44
Sayın doktorum Ali ATa ÖZDEMİR e teşekkür etmek istiyorum.Ali Ata Özdemir benim doğumumu yaptırdı o günden beri benim doktorumdur.Annemde de son günlerde aniden kanamalar başlamıştı doğal olarak kendi doktoruma götürdüm annemi ,ameliyat olması lazımmış kadıncağız çok evhamlı ve şaşkındı .doktorum onu rahatlattı ilerleyen günlerde de ameliyatı yaptı annem çok iyileşti.Doktoruma minnet borçluyum çok teşekkür sonsuz teşekkür.

Ali Özdemir bey beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kendisine gebelik testi pozitif çıktığında gitmiştim çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Öyle ilgisiz ve laubali bir tavrı vardı ki sanki çat kapı gittik kendisine! Ultrasonda gebelik kesesini görmediğini fakat rahmin kalınlaştığını söyledi. Gerçekten hamile kalıp kalmadığımı anlamam için belki 10 kere sormak zorunda kaldım. Çünkü beyefendi , bize kendisini tavsiye eden arkadaşımızla mesajlaşmakla meşguldü!!! Sorularıma cevap verme gereksinimi duymadan ve beni yeteri kadar bilgilendirmeden 1 hfta sonra tekrar gelin konuşuruz bunları dedi. Zaten hayatta hiç sevmediğim konuşma türü bu tür HALLEDERİİİZZZ kıvamında konuşmalardır.Bundan 3 gün sonra akşam 9 sıralarında çamaşırımda kan gördüm. Paniklememiştim çünkü böyle şeyllerin gebelikte olabileceğini duymuştum. Ali bey i bir kaç defa aradık ulaşamadık. Sonra kendimi tanıtan o an yaşadığımı anlatan bir mesaj atarak bunun anlamını sordum. Bir süre sonra bana attığı mesaj aynen şuydu " düşük yapıyorsun demek" Ali bey in hasta psikolojisinden anladığını hiç sanmıyorum.O an şoka girdim verdiği sert ve ruhsuz cevap beni benden aldı.Sonra LÜTFEN aradı.Bırakın geçmiş olsun demeyi son derece ruhsuz ve sert bir şekilde sekreterine talimat verir gibi bilmemne iğnesi almamızı falan söyledi. tabi o an söylediklerini ağlamaktan duymuyordum.Bana ne geçmiş olsun dedi ne beni sakinleştirecek bir kelime söyledi. Eşim telefonu aldı ve ona bir takım talimatlar verdi. Eşim de aynı şokla bu nasıl bir doktor yahu dedi ama netice de dediğini yaptık. O an yaşadığımız belki sadece bizim için enteresan bir durumdu doktorlar elbette bu tür şeyleri sürekli yaşıyorlar ama eğer özel doktorsan ve bir tomar para almayı biliyorsan karşılığında gereken ilgiyi ve yakınlığı da göstermelisin. Ertesi gün cumartesiydi ve kendisi ne aradı ne sordu. Ve ben o gece hem ruhsal hem de bedensel olarak çok acı çektim.Ve ertesi gün başka bir doktora gitmek zorunda kaldım çünkü pazartesiyi bekleyecek durumum yoktu. Kendisine bir daha ne giderim ne de yakınlarıma tavsiye ederim.

X