Doktor aklimi karistirid ne olur yardim edin

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Kizlar adetime 6 gun varken test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti hemen kan verdim sonucum 17.7 cikti. 3 gun sonra tektar kan verdim 128 cikti. Adetime 2 gun var saglik ocagi doktoru degerin hala dusuk diyor cildiracam basina boyle bisey gelen varmi

adete 2 gün kala 128 gayet iyi bi değer bence sağlık ocağı doktorunu boşver adam akıllı bi kaıdn doğumcuya git. Yengemin adet günü 30 lardaydı gayet sağlıkla adoğurdu

Allah için saçmalamasın adetine 2 gün var 128 çıktı diyorsun bu sonuca göre ikiz bebeğin bile olabilir değerin yüksek sadece keseyi görmek için daha erken 1500civarı olması hatta geçmesi lazım yani adetini an az 2 hafta geçmesi lazım hayırlı olsun canım benim

Benim adet gunum 2 gun gecti tüp bebekle hamile kaldim ama
652ydi kan degerim dr'a nasil dedim
100 olunca bile cok iyi diyoruz demisti 2 gunde bi katlanirsa sikinti olmuyormus cnm hayirlisiyla guzel sonuclar insallah

Yaaa cok mutlu oldum cok tesekkut ederim biliyorum 2 kat artmasi lazim hesapta yapiyprum ama doktor hala dusuk haftaya yine gel diyor

Benim doktor 365e bi hamilelik var diyemem diyordu var böyle moral bozan doktor demeye bin şahit isteyen doktorlar hayırlı uğurlu olsun

Yaaa cok mutlu oldum cok tesekkut ederim biliyorum 2 kat artmasi lazim hesapta yapiyprum ama doktor hala dusuk haftaya yine gel diyor
Neden aile hekimine gidiyorsun kadın doğuma gitmelisin ve mutlaka 2 günde bir beta hcg ne baktır sağlıklı ilerlemeyi gör kese gözüken kadar zaten ondan sonrası için doktor yapman gerekenleri söyler canım üzme doktoru da kafana takma

Cok yeni diye gitme geregu bulmadim gitsem kese bile olmucak en iyisi kendimi uzmek istemiyorum

Benim doktor 365e bi hamilelik var diyemem diyordu var böyle moral bozan doktor demeye bin şahit isteyen doktorlar hayırlı uğurlu olsun
Hakikaten ya morel bozukluğu vs bile insanda stres yapıyor kimler kimler bundan dolayı düşük yapıyor sinir oluyorum bunlara madem işini yapmican yapana yönlendir

Hayir ama 8 aydir olsun diye bekliyordum olmadi bu ay aklimda yoktu evimi tasiyordum ogrendim malum is guc yaptim bide cok cok erken ogrenince degerlwr düşük oluyor ondan korkuyorum
Şundan emin olabilirsin adetin gecikmemesine rağmen değerin oldukça yüksek sağlıklı bir gebelik istiyorsanda betanı takip et doktora git dememin nedeni bazı gebelerde ilk 3 ay folik asit başlatıyorlar sanada vitamin başlatabilir bundan dolayı yani seni tanımıyorum fakat senin ve o minnoşun sağlığı için diyorum karar senin canım Allah sağ sağlim kavuştursun yavrunu sana

Hayir ama 8 aydir olsun diye bekliyordum olmadi bu ay aklimda yoktu evimi tasiyordum ogrendim malum is guc yaptim bide cok cok erken ogrenince degerlwr düşük oluyor ondan korkuyorum
Hatta sana tavsiyem temmuz 2019 hamile kadınların paylaşım alanına katıl orda sormak istediğin şeyleri orada sor onlar daha tecrübelidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…