- 29 Eylül 2017
- 155
- 29
- 48
- 27
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Allah için saçmalamasın adetine 2 gün var 128 çıktı diyorsun bu sonuca göre ikiz bebeğin bile olabilir değerin yüksek sadece keseyi görmek için daha erken 1500civarı olması hatta geçmesi lazım yani adetini an az 2 hafta geçmesi lazım hayırlı olsun canım benimKizlar adetime 6 gun varken test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti hemen kan verdim sonucum 17.7 cikti. 3 gun sonra tektar kan verdim 128 cikti. Adetime 2 gun var saglik ocagi doktoru degerin hala dusuk diyor cildiracam basina boyle bisey gelen varmi
Yaaa cok mutlu oldum cok tesekkut ederim biliyorum 2 kat artmasi lazim hesapta yapiyprum ama doktor hala dusuk haftaya yine gel diyorAllah için saçmalamasın adetine 2 gün var 128 çıktı diyorsun bu sonuca göre ikiz bebeğin bile olabilir değerin yüksek sadece keseyi görmek için daha erken 1500civarı olması hatta geçmesi lazım yani adetini an az 2 hafta geçmesi lazım hayırlı olsun canım benim
Neden aile hekimine gidiyorsun kadın doğuma gitmelisin ve mutlaka 2 günde bir beta hcg ne baktır sağlıklı ilerlemeyi gör kese gözüken kadar zaten ondan sonrası için doktor yapman gerekenleri söyler canım üzme doktoru da kafana takmaYaaa cok mutlu oldum cok tesekkut ederim biliyorum 2 kat artmasi lazim hesapta yapiyprum ama doktor hala dusuk haftaya yine gel diyor
Cok yeni diye gitme geregu bulmadim gitsem kese bile olmucak en iyisi kendimi uzmek istemiyorumNeden aile hekimine gidiyorsun kadın doğuma gitmelisin ve mutlaka 2 günde bir beta hcg ne baktır sağlıklı ilerlemeyi gör kese gözüken kadar zaten ondan sonrası için doktor yapman gerekenleri söyler canım üzme doktoru da kafana takma
Hakikaten ya morel bozukluğu vs bile insanda stres yapıyor kimler kimler bundan dolayı düşük yapıyor sinir oluyorum bunlara madem işini yapmican yapana yönlendirBenim doktor 365e bi hamilelik var diyemem diyordu var böyle moral bozan doktor demeye bin şahit isteyen doktorlar hayırlı uğurlu olsun
Daha önce düşük mü yaptın canım ondan mı diyorsun üzmek istemiyorum diyeCok yeni diye gitme geregu bulmadim gitsem kese bile olmucak en iyisi kendimi uzmek istemiyorum
Hayir ama 8 aydir olsun diye bekliyordum olmadi bu ay aklimda yoktu evimi tasiyordum ogrendim malum is guc yaptim bide cok cok erken ogrenince degerlwr düşük oluyor ondan korkuyorumDaha önce düşük mü yaptın canım ondan mı diyorsun üzmek istemiyorum diye
Şundan emin olabilirsin adetin gecikmemesine rağmen değerin oldukça yüksek sağlıklı bir gebelik istiyorsanda betanı takip et doktora git dememin nedeni bazı gebelerde ilk 3 ay folik asit başlatıyorlar sanada vitamin başlatabilir bundan dolayı yani seni tanımıyorum fakat senin ve o minnoşun sağlığı için diyorum karar senin canım Allah sağ sağlim kavuştursun yavrunu sanaHayir ama 8 aydir olsun diye bekliyordum olmadi bu ay aklimda yoktu evimi tasiyordum ogrendim malum is guc yaptim bide cok cok erken ogrenince degerlwr düşük oluyor ondan korkuyorum
Hatta sana tavsiyem temmuz 2019 hamile kadınların paylaşım alanına katıl orda sormak istediğin şeyleri orada sor onlar daha tecrübelidirlerHayir ama 8 aydir olsun diye bekliyordum olmadi bu ay aklimda yoktu evimi tasiyordum ogrendim malum is guc yaptim bide cok cok erken ogrenince degerlwr düşük oluyor ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?