ujkujkufghygygujykyh gibi bir başlık yerine lütfen konunuzun içeriğine uygun başlıklar yazınız...
yumurtlama durumuna bakacak merak etme adetliyken alttan muayne yapmiyor kolundan kan alacaklar sadece..
çok teşekkür edrim cok saol ya ilgilendiğin için:)
rica ederim bende ilk muayne olacagim zaman doktor adet olunca gel diyince merak etmistim nasil olacak diye meger sadece koldan kan aliyolarmis :))
arkadaşlar meraba; bugün doktora gittim adet düzensizliğinden bide bebek düşünüyorum. doktor hap verdi 1 hafta sonra adet olcaksın adetin 2. günü gel dedi çok tedirginim hem tiksinti var hem korku... ve neden adetliyken çağımış olabilir? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen???
hıımm anladım,sendemi coçuk düşündüğün için gitmiştin
merhabaadetliyken test yapacaktır..kan tahlili yani..ama bunun yanında alttan muayene edebilir..bu konuda çok canını sıkma..ben de o şekilde muayene oldum hem de iki kez..bunu kafandan sorun olmaktan çıkarmalısın..doktor muayene esnasında organına bakmıyor ki zaten..gözü ekranda oluyor..rahatsız olduğun doktora da görünme zaten.mutlaka kafanın uygun olduğu doktor vardır..bu önemli ve dikkat edilmesi gerek..yoksa kasarsın kendini.
allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşşalah dualarım seninle canım. inşşalah hayırlısıyla hamile kalırsınEvet 2sene once gittim daha bisey yok prolaktinim yuksek cikti ilac kullandim ama suan ne alemde bilmiorum
merhabaadetliyken test yapacaktır..kan tahlili yani..ama bunun yanında alttan muayene edebilir..bu konuda çok canını sıkma..ben de o şekilde muayene oldum hem de iki kez..bunu kafandan sorun olmaktan çıkarmalısın..doktor muayene esnasında organına bakmıyor ki zaten..gözü ekranda oluyor..rahatsız olduğun doktora da görünme zaten.mutlaka kafanın uygun olduğu doktor vardır..bu önemli ve dikkat edilmesi gerek..yoksa kasarsın kendini.
Adetliykenmi alttan muayne yapiyor
Bu ay gecti benden hayirlisi olsun AMIN INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN CANIMallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşşalah dualarım seninle canım. inşşalah hayırlısıyla hamile kalırsın
bu aya güzel haberlerini bekliyorum inşşallah:)
tabi..burdan da görebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/287256-adetliyken-vajinal-muayene-sebebi.html
tabi..burdan da görebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/287256-adetliyken-vajinal-muayene-sebebi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?