DOKTOR ACIKLAMA YAPMADI HORMON TESTINDEN ANLAYANLAR YARDIM EDERMI RICA EDIYORUM :(

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
18
Yer
Konya
Arkadaslar benim 3 aydir ara kanamam var adetimde 5 ten 10 güne cikti doktora gittim bugün hic bir aciklama yapmadi hormon testin orada al bak kizim dedi adetin 7. hormon testi sonuclarim şöyle
St3 2.83
St4 16.63
Tsh 2.26
Beta hgc 1.5
Estradiol 66.50
Fsh 6.57
Lh 5.63
Prolaktin 8.00
Anlayanlar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Hormon 3.gunu gitmen gerekirdi oyle biliyorum ben

Evet ama dedigim gibi adetli oldugum zaman 10 güne cikti sürekli ara kanamamda olunca ve randevu almakta zor oldu 3 aydir böyleyim ara kanamalarim var doktor ilac bile yazmadi resmen basindan atti beni bende bir umut buradan sorunumu anlarim diye yazmak zorunda kaldim daha cok stres yapiyorum böyle olunca

Bildigim kadar yorumlarim ama yanlis yonlendirmek istemem seni de bir doktora danis daha iyi olur yada konu acan birilerinin altina yorum yap

Tesekkür ederim bana yardimci oldugunuz icin peki sizin yorumlariniz neler baya bir taktim bu meseleyede

Son düzenleme:
Reglinin 2.veya 3.günü yapılıyor en kötü 4.gün yani 7.gün biraz sonuçları etkileyebilir o yüzden doktorun aralığını kontrol etmesi daha önemli diye düşünüyorum. Gözüme çarpan t4 yüksek gibi geldi ama onunda bir sebebi vardır. e2 50-60 aralığında olsa daha iyidir bir de tsh 2 altı mükemmel diyorlar sizinki de çok yüksek sayılmaz ama dediğim gibi doktor yorumlamalı Bir de e2-tsh falan çocuk düşünen için aralık önemli öteki türlü sizin anormal değil

Evet eminim 3 aydir ara kanama sorunlarim var maalesef tamda yazdigim gibi noldu ki

Bunlar işte eminim yani

Eklentiler

• 20181005_120517.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…