Doktor 6 haftaliksin diyor ama biz esimle o dönemde birlikte degildik ???

MNagler

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
86
2
16
34
Kizlar ya bu gebelik ne zor birşeymiş,öncelikle geçen hafta cumartesi sabaha karşı tuvaletin içinde gördüğüm beyaz bir parça beni çok tedirgin etmişti ve acile gittik,neyseki o parçayla ilgili herhangi birşey çıkmadı. ama doktor 8 haftalık gebe olduğumu fakat kesenin boş olduğunu söyledi, ( fakat kese boyu 4.2cm di) kendi doktorumla olan randevumda iki kan testi yaptırmamı söyledi ( fakat benim adet dönemlerim 28 de bird eğil 33-35 de bir,sanırım bunu atladı) neyse pazartesi kendi doktorumla olan ilk randevuma gittik,durumu anlattım. doktor muayneye aldı ve kese yine boştu ama bunun normal olduğunu henüz küçük olduğunu ve 6 haftalık hamile olduğumu söyledi.herşeyin normal göründüğünü yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini falan söyledi. dün sabahta kan testi yaptı. kan testi sonuçlarını haftaya salı ki randevumda öğrenicem fakat benim anlamadığım bir şey var,ben almanyada yaşıyorum ve doktorun söyledği haftada ben istanbula ailemi ziyarete gelmiştim, ee nasıl 6 haftalık gebe olabilirim ki? çıldırıcam gerçekten az kaldı ((((

neden çıldırıyorsun canım
doktor son adet tarihine göre haftanı söylüyor ,bebeğin kesede büyüdükçe ,bebeğin mm resıne göre asıl tarıhı sana sölıcek zaten,kaç haftalık oldugunu ,ilk bebeğin sanırım endişelenmen normal ,ama 8 haftalıkkende bebegını göremıyorsun elma çekirdeği kadar oluyolar cunku ,ama 12 hafta tam net bebek şeklini görüceksin ,sabırla bekle,doktorun dogru olanı yapıyor ,endişe etme,herşey normal seyirinde gidiyor
sağlıcakla bebeğini kucagına almayı nasip etsin allah

Son düzenleme:

Canım,8 hafşaıkta illa ki kese içinde küçükte olsa bir şeyler oluyor ama benımkisi bomboştu,zaten kendi doktorumda 6 haftalıksın dedi ama işte anlamadığım şey ben istanbuldaydım o süre içinde.çok karmaşık evet ilk gebeliğim ve gerçekten çok acemiyim.lilk gittiğimiz doktor sağolsun beni korkuttu yeterince boş gebelik sanırım diye,o yüzden sürekli stres içindeyim bebeği göremedikçe,bu sakıda göremezsek artık emin olucam boş gebelik olduğuna :/

Son düzenleme:

gebelik haftası son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır

gebelik haftası son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır

evet ama benim adetim düzenli değildi o yüzden bende bunu göz önüne alamıyorlar ama ilk doktor bunu es geçti ya da duymadı sanırım o yüzden 8 haftalık dedi ama kendi doktorum 6 dedi çünkü düzensiz olduğumdan geç döllenme söz konusu bende

sen şu an 8 haftalık hamilesin. bunun ilk iki haftası bebek karnında daha yoktu. doktor senin eşinle hangi gün birlikte olduğunu bilemez. o nedenle son adet tarihini hamileliğin başlangıcı sayar. kafan karışşmasın.

peki 8 haftalık isem bebeğin ufakta olsa görünmesi gerekmez mi?benim kesem bomboş

bu durumu yasayan kimse yok mu? :/ bos gebelik ihtimali olsa kendi doktorum bunu söyler miydi?

kesede küüçükte olsa bişey görmen imkansız ,boşuna evham yapıyorsun ,ve burda deneyimli arkadaşlar sana yazdığı halde ,hala kendı ınandıgın şeyi ,inatla kabul ettırmeye calısıyosun,doktorunda saçmalamış yani,ilk muayanede nasıl boş gebelık dıyebılırkı ,bunu demesi için en fazla 10-12 haftalık olman lazıım,
doktor son adet tarıhını baz alıyor,zaten adetın ılk gununden 12 gun ılerıye sayıyorsun o tarıhle ryumurtlama dönemın ,eşinle ozaman bırlıkte oldunmu onu düşün ,oldun dıyelım döllendi rahmıne yerleşti geçti bir hafta ,e toplam 3 hafta eder nerdeyse bu dönem ,yanı daha yenı gebesın ,kesenın görunmesı bıle mucıze ,kan değerlerınde hamıle oldugunu öğrenen kişiler ozaman ne yapsın peki,kanda çıkıyor ama karnım da nıye görünmüyomu desin,hersey adım adım ,bebek hemen 10 cm olmuyokı milimetrik olarak büyüyor, görmemesi gayet normal

Son düzenleme:

Canim,bos gebelik diyen acilde ki doktordu,iki gün sonra kendi doktoruma gittigimde 6 haftalik oldugunu söyledi ve bos gebelikle ilgili herhangi birsey söylemedi. diger doktor yüzünden böyle gerginim :/ insallah haftaya sali görürürm bu defa :26:

bu durumu yasayan kimse yok mu? :/ bos gebelik ihtimali olsa kendi doktorum bunu söyler miydi?

Hic okudun mu bilmiyorm ama bu forumda 12 haftaya kadar kalp atislarini duymayi bekleyenler var ve duymuslarda hemen bos gebelik diye dusunme sen diyosn adetlerim duzensiz diye duzensizse gec dollenme olmus tur buyuk ihtimal alti haftaliksan bi iki hafta daha bekle sekiz haftaliksan da bekle belli olmuyo yani hemen bos gebelik deyip kurtaja izin verme biraz bekle derm

Aynen canım,bende öyle düşünüyorum. Birde bazı doktorlar gerçekten insanın piskolojisini bozuyor. ben kendi doktoruma kulak versem iyi olur..

Aynen canım,bende öyle düşünüyorum. Birde bazı doktorlar gerçekten insanın piskolojisini bozuyor. ben kendi doktoruma kulak versem iyi olur..

Bencede kendi doktorunu dinle bazilari umursamadan moral bozuyo yanlis ilac veriyo felan sen moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…