neden çıldırıyorsun canım
doktor son adet tarihine göre haftanı söylüyor ,bebeğin kesede büyüdükçe ,bebeğin mm resıne göre asıl tarıhı sana sölıcek zaten,kaç haftalık oldugunu ,ilk bebeğin sanırım endişelenmen normal ,ama 8 haftalıkkende bebegını göremıyorsun elma çekirdeği kadar oluyolar cunku ,ama 12 hafta tam net bebek şeklini görüceksin ,sabırla bekle,doktorun dogru olanı yapıyor ,endişe etme,herşey normal seyirinde gidiyor
sağlıcakla bebeğini kucagına almayı nasip etsin allah
Canım,8 hafşaıkta illa ki kese içinde küçükte olsa bir şeyler oluyor ama benımkisi bomboştu,zaten kendi doktorumda 6 haftalıksın dedi ama işte anlamadığım şey ben istanbuldaydım o süre içinde.çok karmaşıkevet ilk gebeliğim ve gerçekten çok acemiyim
gebelik haftası son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır
sen şu an 8 haftalık hamilesin. bunun ilk iki haftası bebek karnında daha yoktu. doktor senin eşinle hangi gün birlikte olduğunu bilemez. o nedenle son adet tarihini hamileliğin başlangıcı sayar. kafan karışşmasın.
Canım,8 hafşaıkta illa ki kese içinde küçükte olsa bir şeyler oluyor ama benımkisi bomboştu,zaten kendi doktorumda 6 haftalıksın dedi ama işte anlamadığım şey ben istanbuldaydım o süre içinde.çok karmaşıkevet ilk gebeliğim ve gerçekten çok acemiyim.lilk gittiğimiz doktor sağolsun beni korkuttu yeterince boş gebelik sanırım diye,o yüzden sürekli stres içindeyim bebeği göremedikçe,bu sakıda göremezsek artık emin olucam boş gebelik olduğuna :/
kesede küüçükte olsa bişey görmen imkansız ,boşuna evham yapıyorsun ,ve burda deneyimli arkadaşlar sana yazdığı halde ,hala kendı ınandıgın şeyi ,inatla kabul ettırmeye calısıyosun,doktorunda saçmalamış yani,ilk muayanede nasıl boş gebelık dıyebılırkı ,bunu demesi için en fazla 10-12 haftalık olman lazıım
bu durumu yasayan kimse yok mu? :/ bos gebelik ihtimali olsa kendi doktorum bunu söyler miydi?
Hic okudun mu bilmiyorm ama bu forumda 12 haftaya kadar kalp atislarini duymayi bekleyenler var ve duymuslarda hemen bos gebelik diye dusunme sen diyosn adetlerim duzensiz diye duzensizse gec dollenme olmus tur buyuk ihtimal alti haftaliksan bi iki hafta daha bekle sekiz haftaliksan da bekle belli olmuyo yani hemen bos gebelik deyip kurtaja izin verme biraz bekle derm
Aynen canım,bende öyle düşünüyorum. Birde bazı doktorlar gerçekten insanın piskolojisini bozuyor. ben kendi doktoruma kulak versem iyi olur..
Bencede kendi doktorunu dinle bazilari umursamadan moral bozuyo yanlis ilac veriyo felan sen moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?