- 7 Mart 2014
- 86
- 2
- 16
- 34
Kizlar ya bu gebelik ne zor birşeymiş,öncelikle geçen hafta cumartesi sabaha karşı tuvaletin içinde gördüğüm beyaz bir parça beni çok tedirgin etmişti ve acile gittik,neyseki o parçayla ilgili herhangi birşey çıkmadı. ama doktor 8 haftalık gebe olduğumu fakat kesenin boş olduğunu söyledi, ( fakat kese boyu 4.2cm di) kendi doktorumla olan randevumda iki kan testi yaptırmamı söyledi ( fakat benim adet dönemlerim 28 de bird eğil 33-35 de bir,sanırım bunu atladı) neyse pazartesi kendi doktorumla olan ilk randevuma gittik,durumu anlattım. doktor muayneye aldı ve kese yine boştu ama bunun normal olduğunu henüz küçük olduğunu ve 6 haftalık hamile olduğumu söyledi.herşeyin normal göründüğünü yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini falan söyledi. dün sabahta kan testi yaptı. kan testi sonuçlarını haftaya salı ki randevumda öğrenicem fakat benim anlamadığım bir şey var,ben almanyada yaşıyorum ve doktorun söyledği haftada ben istanbula ailemi ziyarete gelmiştim, ee nasıl 6 haftalık gebe olabilirim ki? çıldırıcam gerçekten az kaldı ((((