Doktor 2 haftalık bebeğim için gece 4-5 saat ara verebilirsin dedi??

Yagmurizmmm06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
129
57
18
28
Merhaba bebeğim 34 haftalık doğdu şu an kronolojik 2 ay düzeltilmiş ise 2 haftalik
. Doktor gece beslenmesi konusunda uykuda ise 4-5 saat uyuyabilir dedi. Bebeğim mama ile besleniyor. Sizler nasıl bir yol izliyorsunuz? Bebeğim 55 cm, kafa çevresi 36cm ve kilosu 3.960.

Benim kızım 39+5 haftalık doğdu. 1 aylık olduktan sonra o uyanmazsa kaldırmıyordum. 5-6 saat kesintisiz uyuyordu o zaman.

Ben normal zaman doğum çocuklarımı 1 hafta-10 günden sonra pek uyandırmadım ama sizin durumu bilemeyeceğim.
Sarılık riski var mı ki hâla?
Bizimde düzeltilmiş 2 hafta. Ama doğması 2 aylık. Sarilik riski yok ama kan şekeri düşer mi acaba diye korkuyorum. Öyle bir şey olsa da doktor söylerdi sanırım. Siz ne kadar sürede bir beslediniz

Benim kızım 39+5 haftalık doğdu. 1 aylık olduktan sonra o uyanmazsa kaldırmıyordum. 5-6 saat kesintisiz uyuyordu o zaman.
Peki uyandığında çok aranıp ağlıyor muydu hemen gözünü açar açmaz? Doktordan eve gelince uyumuştu 4 buçuk saat uyanmadı en son ben uyandırdım kalkar kalkmaz ağlayıp acıktı. Yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…