E esragulek34 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Nisan 2023 1 0 29 23 Nisan 2023 Konu Sahibi esragulek34 #1 3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ?
3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ?
P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 30 Nisan 2023 Konu Sahibi esragulek34 #2 esragulek34 .!.: 3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz ses telleri deki ödem için Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esragulek34 .!.: 3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz ses telleri deki ödem için
K ktugceeee Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2023 29 0 34 24 Mart 2024 Konu Sahibi esragulek34 #3 esragulek34 .!.: 3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ? Genişletmek için tıkla... Kaç tane dekort ampul kullandınız tuzlu yemesine dikkat ettinizmi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
esragulek34 .!.: 3 yaşındaki kızımın boğazı kızarmış enfeksiyon var dedi bir kaç ilaç ve dekort ampul verdi. İlk defa böyle bi ilaçla karşılaşıyorum kullanan vaemı ? Genişletmek için tıkla... Kaç tane dekort ampul kullandınız tuzlu yemesine dikkat ettinizmi