doğuştan vajina yokluğu

love_my

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
3.119
1
156
Diğer
doğuştan vajen gelişmemiş olup ameliyat olan varmı?varsa lütfen bilgi istiyorum,ameliyat aşamaları,süresi,nasıl olduğu hakkında olan varsa yazsın lütfen

korkularını yenmeye çalış bence sonuçta senin geleceğin söz konusu bir anönce zaman kaybetmeden bir doktora görün hallet derim

ıyı bı kadın doğum uzmanına gıtmenı onerrım cıddı bır durum hemen karar verme bı kac dr fıkrını al

doğuştan vajen gelişmemiş olup ameliyat olan varmı?varsa lütfen bilgi istiyorum,ameliyat aşamaları,süresi,nasıl olduğu hakkında olan varsa yazsın lütfen

bende aynı durumdayım iki aşamalı olucak birinci ameliyatı oldum ikincisine hazırlanıyorum...

bende aynı durumdayım iki aşamalı olucak birinci ameliyatı oldum ikincisine hazırlanıyorum...

2 asamalimi bende bilgi almak isdiyorum ayni durumdayim sizinle ama buralardakonusmak isdemiyorum özelden nasil amaliyat oldunuz nasil yabtiniz bilgilenmek isdiyorum sakincasi yoksa

2 asamalimi bende bilgi almak isdiyorum ayni durumdayim sizinle ama buralardakonusmak isdemiyorum özelden nasil amaliyat oldunuz nasil yabtiniz bilgilenmek isdiyorum sakincasi yoksa
aslinda bende ayni durumdayim sadece benim bilgi almak isdedigim bu durum da ewlenen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…