Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçmi bu ameliyatı olan yok arkadaşlar
doğuştan vajen gelişmemiş olup ameliyat olan varmı?varsa lütfen bilgi istiyorum,ameliyat aşamaları,süresi,nasıl olduğu hakkında olan varsa yazsın lütfen
doğuştan vajen gelişmemiş olup ameliyat olan varmı?varsa lütfen bilgi istiyorum,ameliyat aşamaları,süresi,nasıl olduğu hakkında olan varsa yazsın lütfen
bende aynı durumdayım iki aşamalı olucak birinci ameliyatı oldum ikincisine hazırlanıyorum...
2 asamalimi bende bilgi almak isdiyorum ayni durumdayim sizinle ama buralardakonusmak isdemiyorum özelden nasil amaliyat oldunuz nasil yabtiniz bilgilenmek isdiyorum sakincasi yoksabende aynı durumdayım iki aşamalı olucak birinci ameliyatı oldum ikincisine hazırlanıyorum...
o nasil birseydoğuştan vajen gelişmemiş olup ameliyat olan varmı?varsa lütfen bilgi istiyorum,ameliyat aşamaları,süresi,nasıl olduğu hakkında olan varsa yazsın lütfen
aslinda bende ayni durumdayim sadece benim bilgi almak isdedigim bu durum da ewlenen varmi2 asamalimi bende bilgi almak isdiyorum ayni durumdayim sizinle ama buralardakonusmak isdemiyorum özelden nasil amaliyat oldunuz nasil yabtiniz bilgilenmek isdiyorum sakincasi yoksa