- Konu Sahibi uyuzsirine
-
üzerine yaprak lamine yaptırabilrsin ön kısımlar gözüken yerlere biraz pahalı olabilir. veya estetik dolguda olabilir o da biraz daha pahalı olablr. Dişlerin gayet düzgünse doktoruna git lazerli beyazlatma da uygulatabilrsn 250 tl gayette uygun.
iyi bi diş hekiminde lazerle beyazlatma yaptırabilirsin.ücretini bilmiyorum.ama gülüş önemli:) bi de aman ha sakın eski yöntem beyazlatma yaptırmayasın (aşındırma) eskisinden daha kötü olur zamanla...
Dişlerim çok sağlıklı olmasına rağmen doğuştan sarı. günde 3 kez fırçalarım, bu kadar fırçalamama rağmen beyazlamıyor. Akrabalarım, arkadaşlarım dişlerimin sapsarı olduğunun farkında ve bunu bana söylüyorlar. kabartma tozuyla, sodayla, her bir şeyle fırcaladım ama beyazlamadı. dişlerimi nasıl beyazlatabilirim? dişçilerde yapılan beyazlatmaların ücretleri ne kadar, yardımcı olabilcek olan var mı?
Arkadaşlar bende diş doktorunda beyazlatma işlemi yaptırdım.Aslında köprülerimi değiştirmek için bir ark.tavsiyesi üzerine bir diş dr. buldum.Diğer işlemlerim sürerken beyazlatmada istedim,dr. lazerle yada jelle evde uygulama olduğunu ve lazeri tavsiye etmediğini söyledi.Önce genel bir temizlik yaptıktan sonra evde uygulamam üzere 2 tane enjektör içinde jel verdi,4 gece kullanmamı ve bu arada 1 hafta çay,kahve,sigara yasak dedi.4 gece uyguladım ama kahve ve sigarayıda içtim.Beyazlamasına beyazladı ama meğerse kazıklanmışım.bu işlem için 300 $ ödedim.Sonra nette gezerken yurt dışında bana verdiği jelin 5 katı fazlasını(paket halinde) 5-10 dolara buldum:)))siz siz olun enayi gibi diş hekimlerine bu parayı vermeyin.karbonatla vs. uğraşacağınıza bu jelden alın derim ben.Dediğim gibi yurtdışı sitelerinin hepsinde var.ortalama 6 ay beyaz kalıyor.tabi sigara,kahve içtiğim halde.
Arkadaşlar bende diş doktorunda beyazlatma işlemi yaptırdım.Aslında köprülerimi değiştirmek için bir ark.tavsiyesi üzerine bir diş dr. buldum.Diğer işlemlerim sürerken beyazlatmada istedim,dr. lazerle yada jelle evde uygulama olduğunu ve lazeri tavsiye etmediğini söyledi.Önce genel bir temizlik yaptıktan sonra evde uygulamam üzere 2 tane enjektör içinde jel verdi,4 gece kullanmamı ve bu arada 1 hafta çay,kahve,sigara yasak dedi.4 gece uyguladım ama kahve ve sigarayıda içtim.Beyazlamasına beyazladı ama meğerse kazıklanmışım.bu işlem için 300 $ ödedim.Sonra nette gezerken yurt dışında bana verdiği jelin 5 katı fazlasını(paket halinde) 5-10 dolara buldum:)))siz siz olun enayi gibi diş hekimlerine bu parayı vermeyin.karbonatla vs. uğraşacağınıza bu jelden alın derim ben.Dediğim gibi yurtdışı sitelerinin hepsinde var.ortalama 6 ay beyaz kalıyor.tabi sigara,kahve içtiğim halde.
ten rengıne gore cok mu sarı dişlerin gunde üç kere macunla fırcalamak çok fzla bu daha fazla sararmasına sebep olur flor un fazlalıgı diş sararmasına sebep olur malesef. pis hıssedıyosan macunsuz fırcala. gunde iki defa bezelye kadar macunla fırcalaman yeterli
doğal yollar her zaman tercihimdir.. karbonat, limon,tuz vs..
ıkı kere fırcala canım onun dışında calkala. florun fazlası sarartır fırca da devamlı olunca cızergünde 2 yada 3 kere fırcalıyorum canım evet baya bi sarı duruyor cok rahatsız edici
kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?