• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuştan 7 Numara

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Geçenlerde doktora gittik test yaptırdı -adını tam hatırlayamadım- 'senin gözlerin doğuştan 7 numara bozuk' dedi ama gözlüklerim 4,5'tu gayet de güzel görüyordum. Şimdi 5 numara verdi sonra numarayı gittikçe arttıracakmış. Bu nasıl olabilir?

Bu arada lens almak istiyorum ama etrafımdaki herkes lens kullanmak zor kör edersin kendini diyorlar. Dedikleri kadar zor mudur?
7 senedir gözlük takıyorum artık kulağımın arkası iflas etti.

Geçenlerde doktora gittik test yaptırdı -adını tam hatırlayamadım- 'senin gözlerin doğuştan 7 numara bozuk' dedi ama gözlüklerim 4,5'tu gayet de güzel görüyordum. Şimdi 5 numara verdi sonra numarayı gittikçe arttıracakmış. Bu nasıl olabilir?

Bu arada lens almak istiyorum ama etrafımdaki herkes lens kullanmak zor kör edersin kendini diyorlar. Dedikleri kadar zor mudur?
7 senedir gözlük takıyorum artık kulağımın arkası iflas etti.

Herhalde gözler rahat adapte olsun diye numarayı aşama, aşama artıracaktır doktorunuz. Ama koyduğu teşhisten bir şüpheniz varsa başka bir doktora daha gidebilirsiniz belki.

Ben 40 senedir lens kullanıyorum, hiç de zor birşey değil (henüz de kör olmadım:52:). Şimdiki lensler o kadar inceki ilk taktınızda bile aman, aman bir rahatsızlık vermiyor. İlk başlarda takma/çıkarma işleminde biraz zorlanılabiliyor, ama bir süre sonra o iş de rayına giriyor.

5 numara gözlük aldığımızda eskisiyle daha iyi görüyordum ama şimdi bunla daha iyi görüyorum ondan galiba.. Çok teşekkür ederim (:

Bizimkilere göstereyim de görsünler :52:

Back