doğuruyorum...

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
sıze son konumda bebek yapım mı artık dedım vaktı dıdınız yap dıdınız...sımdı cok ayıp ama 5 gun once gırısımım oldu denedık.. bende bugun bır kasık agrısı var mumkun mu kızlar bu kadar kısa surede bısey goguslerımde acıyo deneme uzerınden 5 gun gectı adetıme 15 gun var ama bana kalsa denemenın 5.gunundebebek gelısımını tamamladı yarın gelıyor..yarın doguruyorum...vallaha bu cahıllıkle nasıl becerebıldıysem cocugu o da tuhaf..nese 5 gunde bır hıs olur mu ay catlıcam

ahahahahaha hiç güleceğim yoktu siz çok yaşayın emi

Belki döllenmeden dolayıdır
Bazı kadınlar hisseder yumurtladığını da yumurtanın döllendiğini de
Kadın vücudu bu tip değişimlere hassastır zaten yapı olarak

Doğuruyorum başlığını görünce konu sahibinin doğum sancısı gelmiş bizden yardım istiyor zannettim.

bende yumurtlamadan sonra genelde göğüs acısı olmazdı ama hamile kaldığım ay çok fena olmuştu.
ama henüz erken sonu hüsran olunca çok üzülüyor insan.
vücudunuzu dinlemeyin bence.umarım gelmiştir minik.

ayy vallahı heryerım acıyo bende dedım bukadar da olmaz..demekkı ınsan basına psıkoljıyle her hastalık gelır valla

Daha çok erken ,bir derdim varda en çok takıldığım konulardan biri nedense,daha ilişki yaşayalı 3 -5 gün oluyo hemen belirti aramalar başlıyo ,adete kadar bekleyip test yapmak bu kadar zormu.15 gün var madem ,bekleyin test yapın ,biz burdan ne söyleyelim şimdi .başlıkta cabası,neden doğuruyorum yazdınız onada anlam veremedim.

özür dilerim ..adete kadar bekleyıp test yapmak benım ıcın cok zor pek cok anne adayı ıcın farklı oldugunu sanmıyorum

ilk aydan bu şekilde kendinizi dinlerseniz gerçekten her belirtiyi hamileliği yoruyor insan.
ama aylar geçtikçe hamile kalamadıkça hüsran oluyor ve onun verdiği stresle hamile kalmakta güçleşiyor.
akışına bırakın dinlemeyin belirti aramayın.varsa zaten öğreneceksiniz.

haklısın sanırım evet öyle yapmalıyım. hem ılkınde olması da cok zor

özür dilerim ..adete kadar bekleyıp test yapmak benım ıcın cok zor pek cok anne adayı ıcın farklı oldugunu sanmıyorum
neden zor,yapacak başka bişey varmı,5 günlük ilişki sonucunu gösteren hiçbir alet yok,kan testleri bile adete 1-2 gün kala belli oluyor,buradan sana ancak inşallah denilebilir ,ama belirtileri yazıp acaba hamilemiyim diye buraya sorulması garip geliyor bana ,nerden bilsin burdaki insanlar ,siz bile kendi bedeninizi bilmezken.beklemekten başka çözümünüz yok malesef,ben üzülüyorum çünkü,psikoloji çok etkiliyor bebek oluşumunu..

haklısın sanırım evet öyle yapmalıyım. hem ılkınde olması da cok zor
hayır hiç zor değil.bazıları tek ilişkiyle kalır bazıları ayın her günü olsa kalamaz bu işler nasip kısmet.
allah kimseye hasretini çekmeden versin.

ay tamam yaa ıkı heveslendım kursagımda bıraktınız vallahı tamam beklıcez

valla ben sana haber vercem 15 gun sonra tamam karar verdım ..verım mı
ver canım ver.anlıyorum seni çünkü ilk başlarda bende öyleydim.
internetten sürekli belirtilere bakar gaz sancısını bebek hareketi zannederdim.
sonra öğrendim ki öyle hemen hareket falan hissedilmezmiş.
hiç doğurmamış bi kadın için bunlar normal.tatlı heyecanlar.
ama lütfen oluruna bırak.umarım güzel haber verirsin.

ay tamam yaa ıkı heveslendım kursagımda bıraktınız vallahı tamam beklıcez
ben niye kursağınızda bırakayım ,benim söylediklerimi sizde biliyorsunuz zaten.bence netten bebeğin oluşum belgeselini filan izleyin,en azından kaç günde oluştuğunu,rahme ne kadar sürede yerleştiğini filan öğrenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…