mrb kızlar 24 yasında bi çocuk annesim 2,5 yıl önce doğum yaptım ve yüksek tansiyon nedeniyle 15 gün hastanede kaldım bebeğimi sezeryanla doğurdum aksi takdirde bebegimi doguramıcamı iri oldunu ve ilk dogum oldugu için imkansız oldugu sölendi neyse dogurdum oglumu daha sonra kontrole gittim 4 ay sonra doktorum tekrar doğum yapmayı asla düşünme ölürsün dedi tedavi olman lazım ki genede artık anne olamazsın dedi
gecn gün yine bi kadın doğumcuya gittim bunları söledim bana bazı acı gerceklerin önüne geçilmiceni doğum yapmamam gerktini herkes 1 yılda kontrole gelio sen 3 ayda gelmelisin ve asla üzülmüceksin dedi şimdi benim kafam allak bullak oldu çocuk istemiodum zaten ama kendimi kötü hissettim eşime söledim bu konuyu hastalımı önemsiomusun die tabi dedi sadece sanırım kimse benim hastalıgımı önemsemiyo
gecn gün yine bi kadın doğumcuya gittim bunları söledim bana bazı acı gerceklerin önüne geçilmiceni doğum yapmamam gerktini herkes 1 yılda kontrole gelio sen 3 ayda gelmelisin ve asla üzülmüceksin dedi şimdi benim kafam allak bullak oldu çocuk istemiodum zaten ama kendimi kötü hissettim eşime söledim bu konuyu hastalımı önemsiomusun die tabi dedi sadece sanırım kimse benim hastalıgımı önemsemiyo