- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
kızlar pazartesi günü dr kontrolümde 16 mayıs cuma günü için sezeryan günü almıştım ama pzartesi gecesi saat 05:30 wc ye gittiğimde pembe bir akıntı olduğunu gördüm anneme söyledim biraz bekledim tekrar baktım yine vardı ablamı çağırdım hastaneye gidelim dedik abdestimi aldım o sırada gümmm diye bir ses ablam yukarda ayağı takılıp düşmüş ve çenesini dolabın kenarına vurmuştu çok kan kaybediyordu onu görünce kokrtum sonra hazırlandık eşimi aradım eşim ankaradaydı perşembe gelicekti.nstye aldılar sancıları hissediyordum kasılma şeklinde ağrım fazla yoktu hemşire 4dk bir sancım olduğunu söyleyip alttan açılma varmı diye muayene etti 3-4 cm açılma vardı ve doğumun başladığını söyledi drumu aradı dr ameliyat ekibini toplattı.sonda takıldı takılırken iğrenç bişey ama baya işe yarayan bişey genel anesteziyle çok rahat bir ameliyat geçirdim oğlum mert 07:30 da dünyaya geldi ameliyathaneden direkt odama aldılar yarım saate kendime geldim öğlen yürdüm akşam gazım çıktı çok rahattım hiç ağrım olmadı diyebilirim.oğlumda gayet sağlıklı 4100 gr doğdu teyzeleri 52 cm.bugün çarşamba hastaneden çıktım 1 gece kaldım sadece.evdeyiz tek sorunumuz sütüm az mama takviyesi yapıyoruz.hepinize sevgiler kolay ve hayırlı doğumlar:1hug: