- Konu Sahibi XSXEKERXIXM
-
bende 40.haftamda acıl sezeryan oldum.doguma kadar ne sancım oldu nede acılmam.dogum yaptıgım gun rutın kontrole gıtmıstım.sancım hıc olmamıstı.ve ben hep normal dogum ıstıyordum.doktor kontrolunde bebegın kalp atıslarının yavasladıgı ortaya cıkınca hemen o aksam sezeryana aldı benı doktor.ama en guzel yanı bırden bıre olunca korkmama telaslanmama vakıt olmadı hersey bır anda basladı ve bıttı
sezeryan yada normal doğum sancısı farklı mı oluyoki anlamadım ben.sezeryan olacağın önceden belli ise 38. 39. haftalarda sancılar başlamdan alıyolar.ama eğer son ana kadar belli değilse sancı aynı sancı ne fark olurki soruyu ben mi anlayamadım acep:uhm:
canım benim ben de normal doğum oldumhem de iki kez:CüvCüv:,zaten adı üstü NORMAL doğum,ondan sonra 15-20dk içinde ayağa kalkıyorsun hihoyyyt bebişi kendi bakabilirsin,sıkıntı olmuyor,ama sezereyen ameliat grubuna giriyor,eğer bi sıkıntı yoksa,bi terslik yoksa onu tercih etme,çunkü iyileşme süresi çok daha fazla kaç kat dikiş atılıyoryasakkelime,ve çoğu hanımlar ağırı dan dolayı ağırı kesici ilaç kullanmadan duramıyorlar,ve artık normal doğum da spinal yane epidural gibi birşey uygulıyorlar,sadece adet arısı gibi ağırı kalıyor ıkınma zamanı hissetmek için:1rolleyes:,koly doğum olsun:Saruboceq:
inşl bebiş sağılıklı olur canımmalesef bebegim ters sezeryan olmak zorundayım bebegim saglıklı olsunda napalım
sezeryan dogum yapan anneler dogumunuz nasıl basladı normal dogum yapan kişilerle aynı mı oluyor sancıları yoksa sancılar gelmeden hastanedemi oluyorsunuz beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?