Dogumunuz nasil başladi

XSXEKERXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
361
0
96
İstanbul
sezeryan dogum yapan anneler dogumunuz nasıl basladı normal dogum yapan kişilerle aynı mı oluyor sancıları yoksa sancılar gelmeden hastanedemi oluyorsunuz beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :uhm::uhm::uhm:

canım ben normalden sezeryana döndüm 9 saat sancı çektim hamileliğim çok rahattı ilk defa sancı çektim yalancı sancı sandım o gün dogum yaptım bir daha dogurmam yada sezeryan olacagı için dogurabilirim bence 2 sininde sancısı aynıdır ama tabi önceden sezeryanda dr gün belirlemişse 38 haftalık alıyorlar sancılanma olmadan dogum yapabilirsin bence

sezeryan yada normal doğum sancısı farklı mı oluyoki anlamadım ben.sezeryan olacağın önceden belli ise 38. 39. haftalarda sancılar başlamdan alıyolar.ama eğer son ana kadar belli değilse sancı aynı sancı ne fark olurki soruyu ben mi anlayamadım acep:uhm:

Canım ben 38+4 de sezeyan oldum..hiç sancım yoktu,günümüzü belirledik,gittik doğum yaptım.açılma,sancı hiçbir şey yoktu..

bende 40.haftamda acıl sezeryan oldum.doguma kadar ne sancım oldu nede acılmam.dogum yaptıgım gun rutın kontrole gıtmıstım.sancım hıc olmamıstı.ve ben hep normal dogum ıstıyordum.doktor kontrolunde bebegın kalp atıslarının yavasladıgı ortaya cıkınca hemen o aksam sezeryana aldı benı doktor.ama en guzel yanı bırden bıre olunca korkmama telaslanmama vakıt olmadı hersey bır anda basladı ve bıttı

aynı benim gibi canım bende 37. haftada kontrole gitmiştim bebeğimin kalp atımı yavaşlamış diye hemen 2 saat içinde doğuma aldılar. ne sancım vardı ne açılmam yani aniden oldu herşey

benim 40 haftamın dolduğu gün nişanım geldi. aradan 1-2 saat geçer geçmez sancılarım başladı. sancılarım belli aralıklarla ve sıklaşınca doktorum hastaneye gitmemi söyledi. hastane 1 gece sancı çektim ama oğluşum normal doğum pozisyonunu almadığı için bir türlü doğmadı. sabahta sezeryana karar verildi.sezeryanla doğum yapmayı istediğinde zaten günü dolmadan sezeryan tarihini veriyorlar. bu durumda da doğum sancılarını çekmemiş oluyorsun.

canım benım 40. haftada drun verdıgı tarıhte suyum geldı ama hıc sancım olmadı acılmada olmuyordu sunı sancıyla 3 saatte normal dogumla dogdu kızım ama sunı sancı cok fena

ben anlatamadım galiba benim belli sezeryan olucagı 15 aralık dedi doktor bu gunden önce bebek gelebilirmi arada ufak sancı oluyo hani korkmalımıyım gelebilirmi diye bebegım ters anlatabildim mi?:uhm:

canım ben 37+1 de sezeryan oldum, kontrole diye bide doğum izni alayım diye gittim doğuruvermişim o ara:) suyum bitmiş, bebek sıkılmış içeride bende fena oldum iyice, doğurtalım hemen dedi, malum çatı muayenesi oldum, çatım darmış, bebek kanalda ama yukarıda, açılma hiç yok,acilen sezeryana aldılar bi saat duş izni zor kopardım o kadar yani, bu arada o bi saatte ters dönmüş bebek, doktor kafayı zor buldum valla yukarda bi yerlerde dedi ameliyat esnasında, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim canım

Canım benim sezeryan tarihim de 15 ocaktı ama bizimki sürpriz yaptı 10 ocakta suyum geldi hafiften adet ağrısı tarzında ağrılarım başladı zaten hemen hastaneye gittik ve hemen bebişimi aldılar

benım nısanımla beraber sancılarım geldı 39 haftada dr gıttıgımızde acılmamda vardı sancılarımda cok ıyıydı ancak kordon dolanması nedenıyle sezeryana aldılar .eger sezeryan dusunuosan basından sancılanmayı hıc bekletmıyorlr zaten bebek yola gırmeden dırek alıyorlar

doktordan doğum için gün almıştık 10 gün sonrası için ertesi gün başka bir nedenden dolayı hastaneye gittim suyum geldi az mitarda anlıyamadım yarım saat sonra daha fazla geldi Allahtan montum üzerimdeydi bir sürü insanın ortasında hemen o an bulunduğum hastanenin kadın doğum uzmanına gözüktüm anladıkki bebek geliyor kendi doktorumu arayıp söylediği hastanede hiiç ağrı hissetmeden doğum yaptım.

ben normal doğum yapmayı düşünüyordum doktorum cumartesi gel suni sancı verelim dedi bende cuma günü evi temizlemeye başladım sabahtan az az sancım başladı sanki karnım buruluyormuş gibi alışverişe gittim evi temizledim sancı giderek arttı 5 dakikada bire indi anneme söyledim doğum sancısı değildir 5 dak. bir sancı gelse yerinde duramazsın sen iyiyisn dediler inanamdılar nişan geldi21.00 da hastaneye gittik 1.cm açılma var ama pelvis kemiklerin dar istersen sezeyan yapalım dedi dr. sezeryan oldum.iyiykide sezeryan olmuşum kızım içeride kakasını yapmış sıkıntıya girmiş.

canım benim ben de normal doğum oldumhem de iki kez:CüvCüv:,zaten adı üstü NORMAL doğum,ondan sonra 15-20dk içinde ayağa kalkıyorsun hihoyyyt bebişi kendi bakabilirsin,sıkıntı olmuyor,ama sezereyen ameliat grubuna giriyor,eğer bi sıkıntı yoksa,bi terslik yoksa onu tercih etme,çunkü iyileşme süresi çok daha fazla kaç kat dikiş atılıyoryasakkelime,ve çoğu hanımlar ağırı dan dolayı ağırı kesici ilaç kullanmadan duramıyorlar,ve artık normal doğum da spinal yane epidural gibi birşey uygulıyorlar,sadece adet arısı gibi ağırı kalıyor ıkınma zamanı hissetmek için:1rolleyes:,koly doğum olsun:Saruboceq:

malesef bebegim ters sezeryan olmak zorundayım bebegim saglıklı olsunda napalım

malesef bebegim ters sezeryan olmak zorundayım bebegim saglıklı olsunda napalım
inşl bebiş sağılıklı olur canım,ama yinede bebiş pozisyonu değiştirebilir aklında olsun,arkadaşim yeni doğum yapmış ikizler:ecrin_bebek:,sanci başladığında ultason çektiler bebeklerin ikiside kafası olarak geliyordu,sanci artı ve arkadaşima iyine ultrason yaptılar bebeklerin birisi ters dönmüş:1no2:,moralin bozulmuş anesinin,dr karar verdi sezeryan dedisenağlama,arkadaşim reca etmiş son dakikada bir daha ultrason istemiş,ve bebiş normale dönmüşa.s,normal doğum gerçekleştia.s. çok şükür annesi ve iki şeker kızlar gayet sağılıklıkaydirigubbakcemile5,o yüzden moralinı ferrah tut,kolay doğumlar:teselli:

eğer sezeryan yapacağın kesinse 38, haftadan sonra drunla anlaşıyosun ve ne zaman istersen o gün yapıyosun...

ben normal doğum düşünüyodum... benim oğlum yerini çok sevdiği için 41. haftada suni sancıyla yapacaktım ama son saniye aksilik olduğu için sezeryanla yapmak zorunda kaldım... ama bence normal doğum imkanın varsa normal yap... rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Allah kalbime göre verdi...

Oldum olası normal doğumdan korkardım ben...

hamileliğimin 2. ayında plesanta öndeydi dr um benden ümitli ve istekli döner diye bekledi ama dönmedi...

36+ 4 de protein yükselmesi çıkınca apar topar sezeryanla aldı dr um bebeğimi...

sezeryanla doğum yaptım ve çok şükür ne sıkıntım var ne de dikiş izim herşey yolunda...

Allah hayırlı doğumlar versin herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…