• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumum yaklaşmışmı ?

Cheery _

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
39
11
8
23
Herkese hayırlı geceler ben 39+3 haftalık gebeyim son günlerde belim ağrıyor ara sıra karnıma adet sancısı gibi sancılar giriyor sürekli tuvalete gidiyorum vajinamda çok ağrıyor sızlıyor iki gecedir gündüzde dahil gözüme uyku girmiyor vajinamın ağrısından yürüyemiyorum sağıma soluma dönemiyorum dün gece sırtıma ve böbreklerimin olduğu bölgeye çok şiddetli ağrı girdi zonkluyordu böyle geçmeseydi doktora gidecektim yarım saat sonra geçti suyum çıkıyor sürekli kışın terleyen bir insan değilimdir 2 haftadır böyle ilk gebeliğim bunlar normal doğum belirtisimi acaba iki gündür belim karnım ayaklarım vajinam daha çok ağrıyor doğumum yaklaşmış mı acaba ?

Kolay ve sorunsuz bir doğum nasip etsin Rabbim.
Benimde ilk gebelik, tecrübesizlik bende şimdiden acaba mı diyorum ara ara 🤭
Haftanıza göre doğum yaklaşmış bence doktora gidin belki açılma olmuş, çocuk doğum pozisyonuna geçmiş olabilir mutlaka bir gözükün derim

Kolay ve sorunsuz bir doğum nasip etsin Rabbim.
Benimde ilk gebelik, tecrübesizlik bende şimdiden acaba mı diyorum ara ara 🤭
Haftanıza göre doğum yaklaşmış bence doktora gidin belki açılma olmuş, çocuk doğum pozisyonuna geçmiş olabilir mutlaka bir gözükün derim
Zaten iki aydır doğum pozisyonunda salı günü gideceğim ilk olunca herşeyi yaşayıp görüyorsun bişey olacak mı edecek mi diye bi telaş inşalllah sizde sağ salim alırsınız bebeğinizi sizdede varmı bu şikayetler ?

Zaten iki aydır doğum pozisyonunda salı günü gideceğim ilk olunca herşeyi yaşayıp görüyorsun bişey olacak mı edecek mi diye bi telaş inşalllah sizde sağ salim alırsınız bebeğinizi sizdede varmı bu şikayetler ?
Bende 2 gün önce kasık ağrısı çok vardı hatta belime vurdu ama şu anda yok.
Bende ufacık değişik bir şey okusam psikolojik olarak kendimde de arıyorum.

Rabbim hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲🏻 💖

Doktora gittiniz mi? Su çıkıyor demişsiniz vajinadan mı?

Merhaba kızlar ben 37 haftalık hamileyim. Aşırı derece de bel ağrım var bacaklarımda sancı oluyor vajinada ağrı, tuvalete gidince bir baskı hissediyorum. Geceleri bacaklarım belim uyuşmuş gibi ve sancılı ağrılar var. Midem bulanıyor bağırsaklarımda bozulma var. Bunlar doğum belirtisimi acaba bu ilk gebelik olduğu için tecrübesizim..

Back