Doğumum Ne zaman yardım edın?bu doktorların dilinden anlıyan varmı?

tcoban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
11
0
39
iyi günler doktorum ultrason sonuclarına göre dogumum 22 aralık gösterıyor ama son adet tarihime göre 13 ocak cıkıyor. hangi tarih dogru yada hangisi daha etkili cvpladıgınız ıcın şimdiden cok teşekkürler...[/SIZE:sm_cool:]alkisalkisalkis

canım bebişin birazcık ileriden gidiyo olabilir bazen olabiliyo böyle görümcemin bebeğide ileriden gidiyodu erken doğum yaptı yani bebişine erkenden kavuşacaksın yani kafana takacak bişi yok senin son adet tarihin ne?? benimki tam adet günüme uyumlu yakın zamanlarda doğum yapcaz benimde 15 aralık

yüksek ihtimalle sata göre cnm gerçi sata görede net tarih olmuyor ama 5 gün öncesi 5 gün sonrası

canım sevinmelisin bebeğin gelişimini önce önce tamamlıyor.benim bebeğimde 2 hafta önde gidiyor.korkulacak bir durum yok

benim de oğlum 2 hafta önden gelişiyordu bizde erken olur diyorduk doğuma ama son zamanlarda normal sata göre düzenlendi gelişimi plesenta kireçlendiği için 5 gün önce sezeryan oldum.bir problem olmaz zaten 9.aya girince her an olabilir diyorlar

kayradorugum son adet tarıhım 6 nısan ona göre 1 ocakı gösterıyo ama doktor 22 aralık dıyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…