Dun hafif bi pembelik gelmişti doktoru aradım hemen sabah 9 da gel bi bakalım dedi bugun gittik kızlar catı muayenesi yaptı rahimde acılma var dogumun baslamıs dedi her an hazırlıklı ol dedi ya sizin de oldu mu boyle yaa cok korkmaya basladım cok ani oldu daha 3 haftamız vardı nerdeyse hiç beklemiyodum simdi ben..Carsamba gunu tekrar gidicez..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogumum Baslamıs...
- Konu Sahibi Gamze_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım ne güzell yaa.korkma sakın kilosuda gayet ii.doğana kadar 3e iice yaklaşırr.ne yalan söyliyim sanki bende erken doğsun istiyo gibiyim.çok özledim artık zilliyi.parmaklarıyla gıdıklıyo şuan beni.rabbim hayırlısını versin.erken doğan bebekler daha çabuk toparlıyo yakalıyo miadında doğanları üzülmee.
gamzecigim korkma canim benim ilk bebegim 36. haftada dogdu gayet normaldi hic bir problemi olmadi üstelik kilosu az diyosun hic belli olmaz canim doktorlar tartiyla tartmiyorlarya bebekleri belki 3 kiloyu gecmistir bile saglikli olsun da ufak olursa dogumun daha kolay olur canim sitres yapma bosuna kendine kendini o güzel güne hazirla leke geldiise bence bide hastahaneye görünmeni tavsiye ederim carsambaya daha cok var gülüm......hayirlisiyla saglikla bir avazda kavusursun bebisine insallah.....