doğumu ebeler dr'lardan daha iyi yaptırır çünki onlar çok pratik olmuş kişiler ve hertürlü vakayı görmüş kişiler üstelik sadece doğum üzerine yoğunlaşan meslek grubudur.bence de ebelere güvenin.dr tetikte bekler sadece oda sezeryan olasılığı varmı diye.bir çok dr un doğum yaptıramadığınıda biliyorum.karşınızdakine güvenin oooo yoksa çok sorun yaşarsınız.güven esastır.
özelde yaptım.doğumhaneye ebe ve hemşireler götürdüler hazırladılar yatırdılar.osırada doktorum geldi.elimi tuttu taktikler verdi sakinleştirdi.kendimi güvende hissettim.bence çok önemli.
özelde yaptım bende dogumumu gece 3 te gıttık hastaneye hemsıreler doguma hazırladı doktoruma haber verdıler o gırdı doguma cok memnun kaldım özelde olmasa normal dogum yapamazdım belkı de
bende özelde yaptım dogumumu....hemsireler hazırladı..ve acılma oldugunda doktorum geldi doğumumu o yaptırdı..ondan sonra herseyımle doktorum ılgılendı..yanında ebe ve hemşirede vardı..
Doğumumda özelde doktorum bulundu.
Saat gece 2 gibi hastaneydim.Ebe ilgileniyor ve doktorunuzu arıyor.
Sonra zaman zaman doktorumu arayıp bilgi verdi.
En son doktorum uykulu gözlerle karşımdaydı,dayanamamış ebe çağırmadan gelmişti.
HOş ebeye kalsa daha bekleyecektik,dr geldi 10 dakika içinde Yusufta:))
daha 33 gün önce doğum yaptım özel hastanede şansıma takibimi yapan drum girdi doğuma özel hastde gece nöbetçileri farklı oluyo bazılarında ise drunu çağırıyorlar doğumdan önce mutlaka görüşün doğumu kiminn yaptıracağını son dakikada işinizi şansa bırakmayın.bi arkadaşımın çocuğunun boynunda sorun oluştu doğum esnasında daha kırkı çıkmadan fizik tedavi görmek zorunda kaldı çoocuk.allah herkesi bir nefeste kurtarsın....