Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaçayı içmek veya cinsel ilişkiye girmek özellikle spermler içe boşalındığında kasılma oluşturup doğumu hızlandırırmış doktorum demişti.Merhaba 39 haftalık hamileyim doktorum 40.hafta bitince suni sancı ile doğumun olacağını söyledi ama suni sancıdan çok korkuyorum normal yolla sancımı nasıl başlatabilirim
Karar vermedim sadece ismi bile beni Korkutuyor bu kadarNormal sancıdan daha kötü olduğuna nasıl karar verdiniz suninin?
Çok teşekkür ederim ben de deneyeceğimAnanas,kivi,hurma yiyin, ahududu yaprağı çayı için, ben 2 gün ananas yedim ertesi gün 40+0 da nişanım geldi ama doğumu siz değil bebek belirliyor, normal istiyordum 6 saat suni sancı verildi , sizin gibi çok korkuyordum suniden ama nst de sancı olmasına rağmen bir kere bile sanci ağrı hissetmedim, mecburen sezeryan oldum..ayrıca suni sanciyi da az az artırarak veriyorlar düşündüğünüz gibi birden fazla sancı hissedeceginizi düşünmüyorum,dua edin hayırlısı olsun, sağlıkla bebeginize kavuşun önemli olan ikinizinde sağlıklı olması. Bana 37 den itibaren plates, squat, merdiven inip çıkmak, ilişki, dediğim yiyecekler önerilmişti ebe ve dr tarafından, sizde deneyin , inşallah gönlünüze gore sağlıklı doğumlarınız olsun
Eşim yanımda değil görevde bunu ben de duydum ama maalesefAdaçayı içmek veya cinsel ilişkiye girmek özellikle spermler içe boşalındığında kasılma oluşturup doğumu hızlandırırmış doktorum demişti.
Zaten çok az kalmış sabredip bekleyin ben bir haftada varsa da kolaylaştırıcı bir öneri işe yarayacağını sanmıyorum.Karar vermedim sadece ismi bile beni Korkutuyor bu kadar
Kuzum merhabalar, ahududu yaprağını hazır poset olarak mi aktardan mi alarak tükettin, birde günde kac bardak içilmeli bilgin var mi?Ananas,kivi,hurma yiyin, ahududu yaprağı çayı için, ben 2 gün ananas yedim ertesi gün 40+0 da nişanım geldi ama doğumu siz değil bebek belirliyor, normal istiyordum 6 saat suni sancı verildi , sizin gibi çok korkuyordum suniden ama nst de sancı olmasına rağmen bir kere bile sanci ağrı hissetmedim, mecburen sezeryan oldum..ayrıca suni sanciyi da az az artırarak veriyorlar düşündüğünüz gibi birden fazla sancı hissedeceginizi düşünmüyorum,dua edin hayırlısı olsun, sağlıkla bebeginize kavuşun önemli olan ikinizinde sağlıklı olması. Bana 37 den itibaren plates, squat, merdiven inip çıkmak, ilişki, dediğim yiyecekler önerilmişti ebe ve dr tarafından, sizde deneyin , inşallah gönlünüze gore sağlıklı doğumlarınız olsun
Yok ben zehirler diye düşünmedim belki diri diri gömerek öldrürürler gibi tahmin ediyorum tevbe tevbe2 doğumda da suni sancı verdiler. Suni sancı seni zehirleyecek bişey değil. Var olan sancıyı hızlandırmak doğumu açılmayı kolaylaştırmak için yapılıyo. Suni sancı almasanda aynı sancıyı çekeceksin. Suni sancı alınca 3 saat çekeceksen almadığında belki 10 saat çekeceksin
merhaba canım aktardan aldım, ilk çocuk olduğu için sanki bunları yersem hemen doğacak gibi düşünüp ben son hafta yedim ,şimdiki aklım olsa 38 de düzenli baslardim, çayı günde 1 bardak tükettim, ananasi son 2 gün 1 kalın dilim yedim, hurma günlük 2 3 tane yedim, bana sayı söylemediler , dediğim gibi ben az az yedimKuzum merhabalar, ahududu yaprağını hazır poset olarak mi aktardan mi alarak tükettin, birde günde kac bardak içilmeli bilgin var mi?
Ananas kivi hurma icinde gunluk kac adet olmali?
Haklı aslında suni sancı normalden daha zor bilimsel olarak açıklarsam dogum anında vücut sancıyla beraber aynı zamanda o sancıyı agrı hissini azaltmak için Bi hormon üretiyor ve bu yüzden kendi sancına dayanması daha kolay oluyor ama suni sancı dışarıdan vücuda verildiği için agrıyı azaltacak hormon yeterli gelmiyor ve daha fazla acı hissediliyor kendi sancımla gece 3 ten sabah 9 a kadar durdum ama son 1 saat suni sancı verildiğinde mahvetti beni o çok kötüydüNormal sancıdan daha kötü olduğuna nasıl karar verdiniz suninin?
Ama beybirella zaten son bi saat daha yoğun olması lazım. Senin sancın da o seviyeye çıkıp rahim ağzını açabilse gerek yok. Yani doğum vajinal olacaksa illa ki o sancı çekilecek bence. Epidural olacaktım ben vajinal olsaydı zatenHaklı aslında suni sancı normalden daha zor bilimsel olarak açıklarsam dogum anında vücut sancıyla beraber aynı zamanda o sancıyı agrı hissini azaltmak için Bi hormon üretiyor ve bu yüzden kendi sancına dayanması daha kolay oluyor ama suni sancı dışarıdan vücuda verildiği için agrıyı azaltacak hormon yeterli gelmiyor ve daha fazla acı hissediliyor kendi sancımla gece 3 ten sabah 9 a kadar durdum ama son 1 saat suni sancı verildiğinde mahvetti beni o çok kötüydü
39+1 de geldi oğluşum hiç ummadığın anda geliyor ben artık gelmicek diyordumMerhaba 39 haftalık hamileyim doktorum 40.hafta bitince suni sancı ile doğumun olacağını söyledi ama suni sancıdan çok korkuyorum normal yolla sancımı nasıl başlatabilirim
Teşekkür ederim kuzum, bende hsonu alayim pzt itibari ile başlayayım diyordum tam oldu, cok sagolmerhaba canım aktardan aldım, ilk çocuk olduğu için sanki bunları yersem hemen doğacak gibi düşünüp ben son hafta yedim ,şimdiki aklım olsa 38 de düzenli baslardim, çayı günde 1 bardak tükettim, ananasi son 2 gün 1 kalın dilim yedim, hurma günlük 2 3 tane yedim, bana sayı söylemediler , dediğim gibi ben az az yedim
rica ederim, sağlıklı kolay güzel doğumlarınız olsunTeşekkür ederim kuzum, bende hsonu alayim pzt itibari ile başlayayım diyordum tam oldu, cok sagol