Doğumhanede skandal, bebeğin kafasını kopardılar!

Aman Allah'im sen bizleri ve yavrularimizi koru... Artik duyduklarimdan sonra dogum sancilarini gectimde, boyle olaganustu durumlar yasamaktan korkar oldum be....

Off allahım sen koru ..yazık kuzumm

Kim bilir nasil zorladilar ki koptu o kafa.
Zaten turkiyede ebeler bir tuhaf, karna bastirma, hatta karna oturma bile normal bir islem. Sanci baslar baslamaz suni sanci vermek de rutin.
Allahim nasil fena bir durum, dogumuma da az kaldi, bogulacagim simdi.

Arkadasima normal Dogum yamayacagii kesin oldugu halde suni sanci verip zorlamislar 2 gun devlet proseduruymus iste o yuzden ozelde sezeryan oldum iyiki bu haberi hamileyken gormedim cok aci ya cok Rabbim aileye sabir versin o ebeninde cezasini

Yok artık Allahım korusun ya şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz Benimde abim olacakmış ama bu ebeler yüzünden doğar doğmaz ölmüş.

Skandal resmen. Bir de utanmadan normal demisler. Dunyanin baska neresinde, hangi ilim kitabinda gormusler boyle bir seyi? Artik rezaletlerine, cahilliklerine, sorumsuzluklarina ne kilif uyduracagini sasirmislar. Insan yerin dibine girer boyle bir hatada. Olur vicdan azabindan. Bu insan bile diyemedigim canlilar daha hatalarini bile kabul etmiyorlar, uste cikmak icin kilif buluyorlar bir de. Seref yoksunlari. Bu da demektir ki bu tur hatalarini, hatta cinayetlerini rahat rahat tekrarlamaktan cekinmeyelerdir. Ders almak, onlem almak soyle dursun, bir de yuzsuzce doguran kadini suclar bunlar. Rezalet ya.

Katillerr... Kafa kopar mı ya . Çuruk mu bu bebek illaki bi çekiştirme bilip bilmeden hareket etme vardır hiç mi acımamışlar

Tüğlerim ürperdi, şimdi daha da korkmaya başladım doğumdan

Benim de nts düzensiz çıkınca , korkutup devlet hastanesine yatırdılar. gerçi gebelik sürem hep sorunlu geçti, özel hastane devlete yönlendirdi. normal doğum için 30 saat zorladılar sonrasında hemen sezeryana aldılar. bende bebeğime bişey olacak diye epidural anesteziyi tercih etmiştim. insan 9 ay onunla yaşıyor. daha yüzünü bile görmeden ona birşey olacak diye korkuyor. Allah kimseye vermesin. ben ebeyi, doktoru parçalardım herhalde . Allah'ım sen bize böyle şeyler yaşatma

işin aslını bilmiyorum. ama uzman abilerimiz ablalarımız buna benzer durumlar anlatırlardı. sanılanın aksine şiddetli asılma sebebiyle kafanın kopmadığı, "distosi" denen bir durum gerçekleştiği için ne vajinal ne sezaryen doğumun yapılamadığı ve bebeğin kalbinin durduğu durumlar. maalesef ki distosi denilen durum ön görülebilen bir durum değil. kafa çıkıp omuzlar çıkmayabilir. öyle bir an düşünün kafa çıkmış ama omuzlar takılmış gelmiyor. bir ton manevra var durumu kurtarmak için fayda etmemiş ve bebek kaybedilmiş olabilir. bu durumda annenin hayatını kurtarmak için ekstra girişimlerde bulunabilir. eğer bilirkişi tarafından incelenmiş ve hata bulunmamışsa durum bu olabilir. eğer buysa, çok zor bir durum ama yapılacak bir şey kalmadığı için yapılmıştır.

normal doğum esnasında çok sık rastlanıyormuş buna. evde yapılan bilinçsiz doğumlarda falan. korkunç bişey Allah kimseye yaşatmasın

Birincisi bebek zaten anne karnında hidrops yani şiddetli ödem nedeniyle ölüymüş zaten.
İkincisi size korkunç gelebilir ama gerçekten bu tarz durumlar olabiliyor normal aslında, hele de zaten ölü doğacak olan bebekse.
Üçüncüsü bu olay olalı çok oldu, zaten kadın 3. bebeğini bile doğurmuş.

ambercim bebek zaten in utero exmiş hidrops nedeniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…