• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumgünü pastası göndermek

tunayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
59
0
36
İstanbul
bnm istnbulda bir arkdşm var çok sammydik ekimde de doğum günü bnde ona bir süpriz yapıp pasta göndermek istyrm ama şimdi aydında kaynanamdayız net üzerinden sipariş edeblcğim bir yer biliyrmusunz nasıl yapablrm bi kaç siteye baktmda çok pahalı pastalar var 80 falan yazıor en ucuzu yardımmmmm

Çikolata pastaneleri ve liva pastanelerini öneririm, en iyisi liva tabii, kalitelidir, işini ciddi yapar

bnm istnbulda bir arkdşm var çok sammydik ekimde de doğum günü bnde ona bir süpriz yapıp pasta göndermek istyrm ama şimdi aydında kaynanamdayız net üzerinden sipariş edeblcğim bir yer biliyrmusunz nasıl yapablrm bi kaç siteye baktmda çok pahalı pastalar var 80 falan yazıor en ucuzu yardımmmmm

bonyfood'a bakmanı öneririm.

tüm önerilrnz için çok teşekkür ederim :79: bunlara bi baayım değerlendrym aldğm zaman memnun kalırsam da kalmazsamda yaarım tekrarr :)) :1: başka önerilerde alablrm çok saolun kızlar cevaplrnz için çok svdğim br arkadaşı mutlu etmeme vesile olcksnz​

kesinlikle bonnyfood a lezzet cıceklerıne bakmalısın .bence kargoyla pasa gondermek bıraz garıp olabılır ,ama lezzet cıceklerınden dogum gunu pastası hazırlatabılırsın .hem marjınal hem de cok lezzetlı .
Bonnyfood Hediyelik Lezzet iekleri

bonnyfood'u denemiştim daha önce bir arkadaşım vesilesiyle. Ben çok pahalı ve ufak buldum açıkçası. Şöyle söylemek daha doğru olur içeriğine göre fiyatı pahalı diyelim. Şu an popüler tabi.. Farklı bir fikir.

Düşünce çok güzel aslında ama işçiliği zahmetli sanırım.. 2-3 kişilik bonnyfood fiyatına 10-12 kişilik pasta alınıyor. Ben yine de doğumgününde pasta gönderme taraftarıyım.. O mum üfleme klasiğinin solmasını istemiyorum. Hayatımızdan giden çoook klasikler var.. Mektup göndermek gibi..

grupfoni de bir fırsat vardı dün bonnyfood ile ilgili 30 lira indirim çeki 2.99 idi :D aldım hemen siparaişide verdim inş beğenr arkadaşımm :*

Back