Doğumgünü hediyesi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar çok yakın bir arkadaşımın doğum günü var yakın bir zamanda ve ben bayramdan sonra kısmetse alacağım hediye fakat ne alacağımı bilmiyorum :26: Giyim kuşamla ilgili bir şey alsam çok mu sıradan olur acaba diye düşünüyorum sonuçta çok yakın arkadaşım şöyle değişik anlamlı bir sey olsun istiyorum ama inanın kaç gündür aklıma bir şey gelmedi belki sizlerin aklına bir şey gelir ya da kendi arkadaşlarınıza aldıklarınızdan ya da size gelipte hoşunuza giden bir hediyeden bir örnek bir fikir verebilirsiniz :26: Fikirlerinizi bekliyorum (yaşı 19 bu arada hediye alacağım kişinin)

Herkesin bayramını kutlarrım bu arada şimdiden, umarım ailelerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz

Son düzenleme:
Teşekkürler.. Senin de bayramını kutluyorum :)

Yakın arkadaşım diyosun, zevkini, neleri beğendiğini biliyorsundur her halde. Ona uygun birşey al dicem amma sen galiba düşünüp ordan bir sonuç alamamışsın..
Hoşuna gidecek, onun zevkine uygun bir kolye mi alsan acaba??
Aklıma ilk bu geldi..

Teşekkür ederim
Aslında kolye bende düşündüm ama bilemedimki öyle çok pahalı bir şey alamam 70 80e kadar falan çıkabilirim en fazla malum öğrenci milletiyiz kolye fiyatlarınıda hiçbilmiyorumki:26: Fikrin içinde teşekkür ederim ayrıca bu arada

Belki çok sıradan olacak ama anlamlı olmasını istemişsin biz arkadaşımıza 2 kişi şöyle bişey yapmıştık sende yapabilirsin; bi tane küçük sandık aldık altına süslü bi bez serdik içine tabiki bi sürü şeker çikolata falan koyduk şekerlerle birlikte oje,kolye,parfüm ,küçük oyuncak falan koyduk kitap okumayı çok sever bi tanede kitap aldık en az 50 tane küçük renkli kartonlara beğendiğimiz şiirleri yazdık.bi de bi hafıza kartı alıp içine fotoğraflarımızı özel şeylerimizi koyduk diğer arkadaşımla 5 dklık bi video çektik ona sevgimizi anlatabilmek için..abartılı gelebilir size sevgiliye yapılacak tarzlardan belki ama bizim arkadaşlığımız çok derin olduğu için böyle şeyler yaptık çok da beğendi :) :)

Öğrenci milleti

Ben de bilmiyorum ama bir kaç parça bişey buldum..
Tabi zevkini bilmiyorum ama sadece fikir olsun diye, söylediğin fiyata uygun..
Mesela bu 55.88 TL

Bu 72 TL

Bu da 85 TL

Cook guzelmis gercekten buyuk bir emek vermissiniz tebrik ederim :) Ben bu kadarini hazirlayabilir miyim emin degilim dogrusu Tesekkur ederim fikriniz icin

Olabilir aslinda en iyisi gideyim bakayim annemle bayramdan sonra bir yerlerden :) isminin falan yazili oldugu bir kolye falanmi alsam acaba onlarin fiyatlari nasil

İsmi yazılı olanlardan da ola bilir..
Tabi ismi yazılı kolye bula bilirsen, malum her isme göre kolye olmuyor..
Fiyatlarıyla hiç ilgilenmedim ama isminin uzun ya kısa olmasına göre, kolyenin neden yapıldığına göre değişir..
Mesela benim eklediğim resimdekiler gümüş kolye..

Evet haklisin o biraz zor olabilir bende normal gumus bakarim o zaman saol canim :)

bonsai ağacı alabilirsin , hem değişik hem kalıcı hem de bence çoook şirin

Ne güzel bir fikir gerçekten, çiçeksepetinde görüp hevesleniyordum. Yakın zamanda benim de doğum günüm biri de bana alsa

Sen de sağol :)

Umarım istediğin gibi ve arkadaşının beğeneceği bir hediyye bulursun :)

İnşallah canım

Cüzdan düşünebilirsin ben Koton'da çok beğendim bugün hemen aldım

Biraz hafif mi kalır acaba değişik bir şey mi olsa diye düşünüyorum :26:

eğer saatleri seviyorsa güzel bir saatte alabilirsin bence :)

kaliteli bir saat almak istesem oda çok pahalı olur ama ya

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için bu araada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…