- Konu Sahibi agresifkiz
-
Teşekkürler.. Senin de bayramını kutluyorum :)
Yakın arkadaşım diyosun, zevkini, neleri beğendiğini biliyorsundur her halde. Ona uygun birşey al dicem amma sen galiba düşünüp ordan bir sonuç alamamışsın..
Hoşuna gidecek, onun zevkine uygun bir kolye mi alsan acaba??
Aklıma ilk bu geldi..
bonsai ağacı alabilirsin , hem değişik hem kalıcı hem de bence çoook şirin
çanta alabilirsin :) bilirsin ki bayanlar olarak çantaya düşkünüzdür :)
Teşekkür ederim
Aslında kolye bende düşündüm ama bilemedimki öyle çok pahalı bir şey alamam 70 80e kadar falan çıkabilirim en fazla malum öğrenci milletiyizkolye fiyatlarınıda hiçbilmiyorumki:26: Fikrin içinde teşekkür ederim ayrıca bu arada
Belki çok sıradan olacak ama anlamlı olmasını istemişsin biz arkadaşımıza 2 kişi şöyle bişey yapmıştık sende yapabilirsin; bi tane küçük sandık aldık altına süslü bi bez serdik içine tabiki bi sürü şeker çikolata falan koyduk şekerlerle birlikte oje,kolye,parfüm ,küçük oyuncak falan koyduk kitap okumayı çok sever bi tanede kitap aldık en az 50 tane küçük renkli kartonlara beğendiğimiz şiirleri yazdık.bi de bi hafıza kartı alıp içine fotoğraflarımızı özel şeylerimizi koyduk diğer arkadaşımla 5 dklık bi video çektik ona sevgimizi anlatabilmek için..abartılı gelebilir size sevgiliye yapılacak tarzlardan belki ama bizim arkadaşlığımız çok derin olduğu için böyle şeyler yaptık çok da beğendi :) :)
Öğrenci milleti
Ben de bilmiyorum ama bir kaç parça bişey buldum..
Tabi zevkini bilmiyorum ama sadece fikir olsun diye, söylediğin fiyata uygun..
Mesela bu 55.88 TL
Eki Görüntüle 774883
Bu 72 TL
Eki Görüntüle 774884
Bu da 85 TL
Eki Görüntüle 774885
Olabilir aslinda en iyisi gideyim bakayim annemle bayramdan sonra bir yerlerden :) isminin falan yazili oldugu bir kolye falanmi alsam acaba onlarin fiyatlari nasil
İsmi yazılı olanlardan da ola bilir..
Tabi ismi yazılı kolye bula bilirsen, malum her isme göre kolye olmuyor..
Fiyatlarıyla hiç ilgilenmedim ama isminin uzun ya kısa olmasına göre, kolyenin neden yapıldığına göre değişir..
Mesela benim eklediğim resimdekiler gümüş kolye..
Evet haklisin o biraz zor olabilir bende normal gumus bakarim o zaman saol canim :)
bonsai ağacı alabilirsin , hem değişik hem kalıcı hem de bence çoook şirin
Sen de sağol :)
Umarım istediğin gibi ve arkadaşının beğeneceği bir hediyye bulursun :)
Cüzdan düşünebilirsin ben Koton'da çok beğendim bugün hemen aldım
eğer saatleri seviyorsa güzel bir saatte alabilirsin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?