• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumgünü diş buğdayı aynı anda olurmu

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
arkadaşlar kızım inşşş bu aralar hastalığını atlatacak mayıs 7 doğumgünü sen çalışıyorum kendi annemde yanımızda olmadığı için kızımın hiç birşeyini tam yapamadım diş buğdayını mevlüdünü...eşim tarafında mevlüt pek yapılmıyo ondan yardım isteyemedim akika kurbanı falan ne varsa içimde kaldı.şimdi kızıma çok güzel bir gün yapmak istiyorum az zamanım kaldı ama bunları nasıl birleştirebilirim yada olurmu mevlit ayrımı olsun yoksa 40 yasin okutmak yeterlimi bilemedim çok karışığım yardımcı olursar-nız sizler akıl verirsiniz biliyorum tecrübelerden teşekkürler başka ilde ailem yok diye kızımı eksik bırakmak istemiyom bunlardan yardımmmmmmm

canım geçenlerde arkadaşımın doğumgününde buğdayda yapmış kız onuda masaya koydu konusu açıldı ve yaptık ta....
içinde kalmasın sonradan üzülmeni istemem....
zaten buğdayda herkes gelmeden önceden çağıracaklarınla bir dua okutursun sonra diğer gelenlerlede devam edersin canım....
ama tabiki ailende sorun olacaksa gönlünce doğum günü kutla...
sevgileryerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım benim teşekkür ederim bende içimde kalmasını istemiyorum hepsni aynı anda yapmakç da acaa olurmu diye tereddütüm ama şimdi daha kararlıyım sağol

bende memlekete gidince diş buğdayını yaptığımda kuranını da okutturmuştum,bide herkes ordayken bi pasta yaptırmıştım güzel bi gün oldu.gerçi oğlumun doğumgününü sonradan 2 kere daha kutladım ama olsun.bence birlikte yapabilirsin :)

yap içinde kalmasın hiç bişeycikler olmaz yalnız akika kurbanı erke çocukları için kesilir

yap içinde kalmasın hiç bişeycikler olmaz yalnız akika kurbanı erke çocukları için kesilir

tüm çocuklar için kesilir benim bildiğim dayım imam ondan özellikle öğrendim canım yalnız erkek için 2 kız için 1 tane bazıları diyor bilemiyorum ama kızlar içinde kısilir kesin biliyorum

Back