• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi doğumgünü bebişlerine ne mamalar yaptınız bakalım???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cenikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
51
0
86
Kocaeli
selam kızlar. pazar günü ilk yaş günümüz var ve çok heyecanlıyız. bebişler için neler yaptınız fikir almak istiyorum doğumgünü geçen bebişlerin menüsünden?

Şimdiden doğumgününüz kutlu olsun:)nice güzel senelere inşallah...benim oğluşumunda cumartesi doğumgünü ve bende henüz menüyü tam kararlaştırmış değilim...

canım ben yaptıklarımın resmını albumume eklıyım ordan bak ıstersen.peynırlı ve sosıslı pogaca yaptım.pacanga boregı.hazır peynırlı ve kıymalı kol boregı.amerıkan salatası,patates salatası,tavuklu tel sehrıye salatası ve pasta.pastayı ıstedıgım gıbı yapmadı pastane ama seneye kısmetse baska bır yerde seker hamurundan yaptırıcam pastasını.bız aıle ıcınde kutladıgımız ıcın fazla bırsey yapmadım

öncelikle bebeginizin yeni ya$i kutlu olsun..bende oglumun dogumgününde bayagi bir hazirlik yapmi$tim..kalabalik oldugu icin ancak yetti yaptiklarim..patatesli börek, kiymali ve peynirli sariyer böregi, kisir, makarna salatasi, pogaca, acma, tuz kurabiyesi ve un kurabiyesi, mozaik pasta, ha$ha$li kek ve 2 adet ya$ pasta vardi bizim menümüzde..umarim yardimci olmu$umdur..kolay gelsin..

ayyy şimdi ben de çok sevdiğim bir yemek sitesinden araştırma yapıodum
doğumgünümüze ne yapsam diye
aslında kaç tatlı kaç tuzlu
kaç çeşit salata falan bir karar verebilsem...
menüm hazır olunca yazarım size de

ayyy şimdi ben de çok sevdiğim bir yemek sitesinden araştırma yapıodum
doğumgünümüze ne yapsam diye
aslında kaç tatlı kaç tuzlu
kaç çeşit salata falan bir karar verebilsem...
menüm hazır olunca yazarım size de
son mesajda adını görünce korkarak açtım, neler döktürmüştür bizimki kimbilir dedim
bana kalsaydı durum vahimdi de neyseki annem gelecek, yaparız birşeyler
ama çok fazla olmaz gene de sanırım

son mesajda adını görünce korkarak açtım, neler döktürmüştür bizimki kimbilir dedim
bana kalsaydı durum vahimdi de neyseki annem gelecek, yaparız birşeyler
ama çok fazla olmaz gene de sanırım

kaydirigubbakcemile5
diyette oldugum için birşey yapıp yiyemiyorum
sabırsızlıkla o günü bekliom füsfüs,Allaaahhhh döktürcem walla :)))

yaş gününz kutlu olsun..nice güzel yaşlar görsün inşallah yavrunuz..
bizim menümüzü yazayım benlki yardımcı olur...
patatesli gül böreği
kıymalı poğaça
çikolata soslu kek
mercimek köftesi
renkli patates salatası
havuçlu ve elmalı toplar.
portakallı kurabiye
z.yağlı dolma
içime sinmeyen pastası
başka şeylerde vardı ama aklıma değil 3 ay oldu yapalı hatırlayamadım ama

hepiniz döktürmüşsünüz maşallah:)) gaza geldim şimdi bak, eve kapanıp sadece pasta börek çörek yapmaya vericem kendimi:))

Bizim doğumgünümüz yarın ve menümüz belli oldu:)pastamız zaten ısmarlanmıştı..evde iki çeşit börek yapılacak ama neli daha tam karar vermedim.mozaik pasta,mercimekli köfte,zeytinyağlı yaprak sarması,patates salatası,browni..
son anda birşey eklemezsek bu kadar:)

etli yaprak sarma olmadadan doğum günümü olur mu hiçç hemen sar bence süper olur şöyle masanın üstünde sıra sıra dizilmiş parlak parlak üstünde limon dilimleri olan bir tabak sarma ayy çok canım istedi valla

evet doğumgünümüzü kutladık ve size menümüzü yazayım hemen.kendi yaptığım meyveli pasta, yetmezse diye yanına çikolatalı pasta, kıymalı börek, karışık malzemeli kanepeler, kısır, kurabiye, ve tabiki olmazsa olmaz olan zeytinyağlı yaprak sarma.. herşey çok güzeldi.. darısı kutlayacak olanların başına artık..

peynirli börek. sosisli poğoça. peynirli poğoça .elmalı kurabiye. sarma. patates salatası. 2 tane yaş pasta. yaş pastaları kendim yaptım üzerinede bonibonlar ile çiçek yaptım kızım çiçekleri çok seviyor diye biri beyaz çikolatalı biri siyah çikolatalı

Back