Doğumdan sonraki ilk regl dönemi

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
40
slm kizlar bugün hafif kanamam basladî 46.günümdeyim sizce erkenmi,aranizda adet olan varmii.ya derlerdiye süt kesilene kadar adet olunamaz diye bu dogrumu sizce sütümmü azaliyoryaaaaaaa.yoksa cokmu iyi erken adet olunmasi neyse arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum bu konu hakkindaaaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla canım benim de o zamanlar az bi kanamam olmuştu ama regl diildi,10 gündür falan olacak gibi karnım ama olmuo,sütle regl arasında bi bağ yok sanırım.çok bilgim yok:KK43:

Süt kesilene kadar regl olunmaz diye birşey yok canım... Ama herkesinki farklı oluyor. Kimisi 40'ı çıkınca kimisi 6 ay sonra... Bizim kırkımız çıkalı 2 hafta oldu ama ben hala regl olmadım... Eğer önceki gibi sancılı olacaksa uzun süre olmasın:)

benimde 43. gün oldu kanama gibi bişey ama üstünden 1.5 ay geçti tekrar olmadı ama sütle bunun bi alakası yok

Aynen benim de daha kanamam olmadı valla ben memnunum hayatımdan bi kaç ay daha olmasa sevinirim valla

valla benim de 40 gun olunca kesildi ama sonra azar aazar gelmeye basladi normalmis dr dun dedigine gore...kisiden kisiye degisir tabi..

Canımcım kızım iki aylıktı ilk kanamam olduğunda her zamankinden uzun sürdü, uzun sürerese korkma endişelenme, uzun sürünce doktora gittim, doktor dedi, doğundan sonraki ilk adet uzun sürebilirmiş. Haberiniz olsun.

benımde 46.gun basladı 3 gun adet gordum kesıldı normalmı anormalmı bılmıyorum

bende 3. aya girdiğimizde oldum her zamankinden az oldu normalmi yoksa baska bişimii bilemedim

birsey sorucam acil???
ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk kutu bitti ve biraktim adetim gelsin diye bugun uc gun oldu ama ne gelen var ne giden normal mi ???

bu polıkıstık overle yıne basım belada bı kurtulamadım ya yıne varmıs ve yıne basladık artık 15 gunde bır 3 ayda bır ne zaman olursa artık reglı olucam yıne şişdim davul gbı oldum bı de dogumdan sonra duzelıyor dıyolar offff offfffffffffff

bu polıkıstık overle yıne basım belada bı kurtulamadım ya yıne varmıs ve yıne basladık artık 15 gunde bır 3 ayda bır ne zaman olursa artık reglı olucam yıne şişdim davul gbı oldum bı de dogumdan sonra duzelıyor dıyolar offff offfffffffffff

Cnm ben pko lu değilim ama adetlerim seninki gibi çok düzensizdi... Gebe kalınmasının zor olmasının yanı sıra, nezaman adet olacağını bilememkte kötü.. Bazen sancısız oluyor. Allahtan hiç ummadık yerde başıma gelmedi... Henzü adet olmadım ama inş olduğmda düzene girer...

Seninkide düzene girer inş biran önce...

saol canım benımde sancısız oluyor ama acaba hamılemıyım derdı de benı yıyıp tuketıyor
ya bılsekde buna bı cozum oldugunu uygulasak ne ıyı olur valla

off benim adetim hala gelemdi hapi birakali 9 gun oldu bugun napicam ya sasirdim tecrubelu arkadaslar na yapayim dr a mi gideyim sasirdim kaldim ya..

off benim adetim hala gelemdi hapi birakali 9 gun oldu bugun napicam ya sasirdim tecrubelu arkadaslar na yapayim dr a mi gideyim sasirdim kaldim ya..

canimya sen neden hapi biraktinki benim doktorum bana hapi araliksiz kullanmami söyledi ve 28 adet
bende hala adet olmadim

canimya sen neden hapi biraktinki benim doktorum bana hapi araliksiz kullanmami söyledi ve 28 adet
bende hala adet olmadim

canim benimki Cerazette ayri emzirenler icin olanindan dr ara vermemi soyledi.hapin yan etkisinden dolayi da kesildi adetim...ama baya bir korktum laf aramizda..cunku dr 1 sene hamile kalmamalisin dedi.adet olmayinca da hapa tekrar basladim....bu arada benim hap 21 tane...

canim benimki Cerazette ayri emzirenler icin olanindan dr ara vermemi soyledi.hapin yan etkisinden dolayi da kesildi adetim...ama baya bir korktum laf aramizda..cunku dr 1 sene hamile kalmamalisin dedi.adet olmayinca da hapa tekrar basladim....bu arada benim hap 21 tane...

tmm canim dogru benim hapimda cerazette bende emzirdigim icin özel bunu yazdi doktor zaten genelde hep bu hapi yaziyolar galiba bende cok korkmustum adet olmadim diye bunun aynisini benim arkadasda kullaniyor kizi simdi 9 aylik o hala adet olmamis ben de cok korkmustum ama istersen sen doktoruna bidaha sor ara veriliyormu diye Şeniz

bugun telefonda sordum veriliyormus canim..bir arkadasim da ayni bu haptan kullanmis 6 ay gelmedi adetim dedi.ay insanin icine suphe dusuyor ya bugun test yaptim negatif cok sukur...

sen de mi olmadin hic adet dogumdan sonra??

ya bende hala tık yok 3 ay oldu.bişey olmadığını biliyorum ama yine de içim içimi yiyo şu regl gelse de rahatlsam:KK43:

X