Eşlerin doğuma girmesine aşırı derecede karşıyım, sizin gibi eşleri doğuma giren birçok kişi aynen bu şekilde uzaklaştı eşlerinden , çok mu gerekli yani o anı görmesiMerhaba herkese,11 aylik bebegim var,esim benimle doguma girdi.duzenli bir iliskimiz vardi doguma kadar,sonrasinda dikisler benim toparlama durumum,lohusa,kolik diş sancilari derken,uzaklasti bendenbende tatmin olamiyorum isin asli doktoruma sordugumda emzirme doneminde olur dedi.yalan soyledin bir kac kez.simdi benden uzaklastigini dusunuyorum.benim gibi yasayan varmi?cozumunuz ne.esime asigim ve bu durum beni com uzuyor.
Benim icin onemliydi,erken dogum ve normal dogumdu,11 saat sanci yasadim o hafya 3 kez kanama,korkum ciddi dereceydi,ve bana varliyiyla destek verdi,sonrasinda 3 ay giremedik,son 1 ay benden uzaklastigini dusunuyorum.isi birakmak zorunda kaldim.bakici bulamadim uyguna,evde butun gun tek basima,ev,bebek,temizlik kendimi saldim,ben ben degilim.tepki vermek yerine aslinda bir moral versen fena olmazdi mihrimah sultannEşlerin doğuma girmesine aşırı derecede karşıyım, sizin gibi eşleri doğuma giren birçok kişi aynen bu şekilde uzaklaştı eşlerinden , çok mu gerekli yani o anı görmesi
Amacım moral bozmak değil, etrafımda doğuma girdikten sonra eşleriyle çekim anlamında eskisi gibi olamayan çiftler var , erkek karısını o şekilde hele de vajina kocaman olmuşken görünce büyük travma yasıyor, ben şahsen eşimi yanimda istemiyorum o halde , bana destek olsun ama doğum odasına kadar gelmesine gerek yok , doğumdan sonrada en iyi şekilde ilgilense yeterli, siz de kendinizi toparlayın giyim kuşam, kilo bunları yoluna sokun , inşallah düzelir...Benim icin onemliydi,erken dogum ve normal dogumdu,11 saat sanci yasadim o hafya 3 kez kanama,korkum ciddi dereceydi,ve bana varliyiyla destek verdi,sonrasinda 3 ay giremedik,son 1 ay benden uzaklastigini dusunuyorum.isi birakmak zorunda kaldim.bakici bulamadim uyguna,evde butun gun tek basima,ev,bebek,temizlik kendimi saldim,ben ben degilim.tepki vermek yerine aslinda bir moral versen fena olmazdi mihrimah sultann
Sorunda ordaAmacım moral bozmak değil, etrafımda doğuma girdikten sonra eşleriyle çekim anlamında eskisi gibi olamayan çiftler var , erkek karısını o şekilde hele de vajina kocaman olmuşken görünce büyük travma yasıyor, ben şahsen eşimi yanimda istemiyorum o halde , bana destek olsun ama doğum odasına kadar gelmesine gerek yok , doğumdan sonrada en iyi şekilde ilgilense yeterli, siz de kendinizi toparlayın giyim kuşam, kilo bunları yoluna sokun , inşallah düzelir...
Bakin yeni lohusalıktan çıkmışsınız, kendinize çok yüklenmeyin, bırakın biraz hepiniz yeni misafire alışsın, bedeniniz toparlansin, herşey düzelir siz önce kendinizi düşünün, siz iyi olmazsanız kimse iyi olamaz ..Sorunda ordasadece eski kiloma 5 kilo fazlam var.bakimliyimda.kotu bir his.....bilmiyorum.sevgisinden askindan suphem yok ama.bellide olmaz dicem ilk bebegim benim bu,2.ci evliligim.1.cisi 12 senenin uzerine aldatti beni,bende iyi bir es olmadigi icin bebek yapmadim.2.esim iyi bir candi bana.ve gozum kapali guvendim sevdim.ama simdi benden kaciyormu yada baska seymi bilmiyorum.tek bildigim canim yaniyor.bana ev isinde yada bebegimizde yardim etmesi degil mesele,alisverisime karismamasi,spora gitmek o bu da degil,ben zaman yarattigimda yaklasnayip,kendi istedigi zamanda benim yorgun oldugum icin istemedigimde kopuyor olay,oysa bu oyunun piyonu benim.benimle dans etmeli.benim kurallarimla.cunku butun gun ben calisiyor gibiyim evde yani oyle.belkide ozgurce icimi dokmek icin açtim bu kullaniciyi.ama iyi geldimi diye sorsalar ....yine sessizlik var icimdeki ruhumda derim
Telaşlanmayın, düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Doğuma girmesi travmatik olmuş. Ben de doğumda eşim yanımda olsun istemiştim ama sancı odası dan doğumhaneye geçerken onu yanımda istemediğimi farkedip gelme dedim. Neden vazgeçtiğimi bilmiyorum aslında. Girerken beraberse çıkarken de beraber olmalı demiştim halbuki hep. Gelse cinsel hayatımız nasıl etkilenirdi bir fikrim yok. Karşınıza alıp sakince ve ciddiyetle, cevap almaya kararlı bir biçimde konuştunuz mu bunu? Yan çizmesine izin vermeyecek şekilde konuşun, ya düzelmek için çaba göster ya bir terapiste gidelim deyin. Anne olmuş olabilirim ama hala kadınım ve senin de beni öyşe görmeni istiyorum deyin.Merhaba herkese,11 aylik bebegim var,esim benimle doguma girdi.duzenli bir iliskimiz vardi doguma kadar,sonrasinda dikisler benim toparlama durumum,lohusa,kolik diş sancilari derken,uzaklasti bendenbende tatmin olamiyorum isin asli doktoruma sordugumda emzirme doneminde olur dedi.yalan soyledin bir kac kez.simdi benden uzaklastigini dusunuyorum.benim gibi yasayan varmi?cozumunuz ne.esime asigim ve bu durum beni com uzuyor.
Sorunda ordasadece eski kiloma 5 kilo fazlam var.bakimliyimda.kotu bir his.....bilmiyorum.sevgisinden askindan suphem yok ama.bellide olmaz dicem ilk bebegim benim bu,2.ci evliligim.1.cisi 12 senenin uzerine aldatti beni,bende iyi bir es olmadigi icin bebek yapmadim.2.esim iyi bir candi bana.ve gozum kapali guvendim sevdim.ama simdi benden kaciyormu yada baska seymi bilmiyorum.tek bildigim canim yaniyor.bana ev isinde yada bebegimizde yardim etmesi degil mesele,alisverisime karismamasi,spora gitmek o bu da degil,ben zaman yarattigimda yaklasnayip,kendi istedigi zamanda benim yorgun oldugum icin istemedigimde kopuyor olay,oysa bu oyunun piyonu benim.benimle dans etmeli.benim kurallarimla.cunku butun gun ben calisiyor gibiyim evde yani oyle.belkide ozgurce icimi dokmek icin açtim bu kullaniciyi.ama iyi geldimi diye sorsalar ....yine sessizlik var icimdeki ruhumda derim
Tesekur ederimBence yorgun olsanızda reddetmeyin.. Sizde zevk almaya bakın.. Cinsellikte bi taraf soguyunca bile ilişki zor toparlanıyor.. Cinsellik olmayınca aradaki muhabbet azalıyor.. Yorgunsanz bile yorgun degılım dıye kendinize telkin edin.. Bence eşinizde degıl sorun, zaten o istiyormuş.. Siz istemiyorsunuz.. Sizde cinselliğe karşı sogukluk olmuş.. 5 kılo buyuk bi fazlalık degıl.. Alın guzel bi gecelik, çıkın karsısına.. Erkek şunu gormeli, bu kadın anne oldu ama beni boşlamıyor.. Cunku biz kadınlar anne olunca cocuga kanalize oluyoruz kocayı gözümüz görmüyor.. İşte butun sorunda bundan kaynaklanıyor.. Yapmayın bunu yuvanıza.. Eşiniz var cocugunuz var Allaha şükür.. Sımsıkı sarılın.. Ve cinsellik konusunda da bi yerden başlayın derim.. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Karsima aldim konustum,soyledim.,acikca,ben aktif sosyal biriydim.hem calisip hem hayati yasayan,suslenio disariya cikan,cevresi olan,simdi evdeyim cok sukur sebebim evladim,aslapisman degilim,Telaşlanmayın, düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Doğuma girmesi travmatik olmuş. Ben de doğumda eşim yanımda olsun istemiştim ama sancı odası dan doğumhaneye geçerken onu yanımda istemediğimi farkedip gelme dedim. Neden vazgeçtiğimi bilmiyorum aslında. Girerken beraberse çıkarken de beraber olmalı demiştim halbuki hep. Gelse cinsel hayatımız nasıl etkilenirdi bir fikrim yok. Karşınıza alıp sakince ve ciddiyetle, cevap almaya kararlı bir biçimde konuştunuz mu bunu? Yan çizmesine izin vermeyecek şekilde konuşun, ya düzelmek için çaba göster ya bir terapiste gidelim deyin. Anne olmuş olabilirim ama hala kadınım ve senin de beni öyşe görmeni istiyorum deyin.
Tatmin olamam meselesine gelince, normal doğum sonrası hem ploraktin hem de vajinadaki esneme sebebiyle his kaybı yaşanıyor. Bol bol kegel egzersizi yapın, kayganlaştırıcı kullanın, doğum öncesi halinize dönmeniz egzersizlerle desteklense bile bir yılı bulabilir.
Ben 21 senedir calisan biriydim.simdi evinde bebegime bakiyorum.cok sukur sebebim bu.sosyal aktif biriydim.evde durmak,ev isi,bebek yordu.ondan cok cikardim acimj,yorgunlugumu,konusmayi denedim kac kez.aslinda bende suc galiba,dunde gecede konustum.kadinim ben benide anla dedim,yoruluyorum ve sadece cinselli degil kalbini hissetmem lazim dedimTelaşlanmayın, düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Doğuma girmesi travmatik olmuş. Ben de doğumda eşim yanımda olsun istemiştim ama sancı odası dan doğumhaneye geçerken onu yanımda istemediğimi farkedip gelme dedim. Neden vazgeçtiğimi bilmiyorum aslında. Girerken beraberse çıkarken de beraber olmalı demiştim halbuki hep. Gelse cinsel hayatımız nasıl etkilenirdi bir fikrim yok. Karşınıza alıp sakince ve ciddiyetle, cevap almaya kararlı bir biçimde konuştunuz mu bunu? Yan çizmesine izin vermeyecek şekilde konuşun, ya düzelmek için çaba göster ya bir terapiste gidelim deyin. Anne olmuş olabilirim ama hala kadınım ve senin de beni öyşe görmeni istiyorum deyin.
Tatmin olamam meselesine gelince, normal doğum sonrası hem ploraktin hem de vajinadaki esneme sebebiyle his kaybı yaşanıyor. Bol bol kegel egzersizi yapın, kayganlaştırıcı kullanın, doğum öncesi halinize dönmeniz egzersizlerle desteklense bile bir yılı bulabilir.
Yardım alalım mı dediyse yardım alın, çift terapisine gidin. Annelik ağır bir yük, çok yorucu, yanlış davranmış olabilirsiniz ama istedikten sonra çözersiniz. Erkekler bazı cümlelerin anlamını gerçekten anlamıyor. Ben eşime hala" aşırı dokunsak kızım" yüzünden kocama dokunacak mecalim kalmadığını anlatamıyorum mesela, ikna olmuyor. Üzerinden yıllar geçti ama o konuda hala kırgın bana, terapi alın, içtenlikle, ben dilini kullanarak konuşun, hislerinizi anlatın. 12aylık bebeğin odası da rahatça ayrılabilir, ya da siz o uyuduktan sonra kocanızın yanına gidip sana sarılmayı özledim diyerek yanına girebilirsiniz. Silkelenip kendinize gelin, evet bebek çok ilgi istiyor ama maalesef erkekler de bu konuda çok egoist ve alıngan. Orta yol bulmayı başaracağınıza inanıyorumKarsima aldim konustum,soyledim.,acikca,ben aktif sosyal biriydim.hem calisip hem hayati yasayan,suslenio disariya cikan,cevresi olan,simdi evdeyim cok sukur sebebim evladim,aslapisman degilim,
Ben 21 senedir calisan biriydim.simdi evinde bebegime bakiyorum.cok sukur sebebim bu.sosyal aktif biriydim.evde durmak,ev isi,bebek yordu.ondan cok cikardim acimj,yorgunlugumu,konusmayi denedim kac kez.aslinda bende suc galiba,dunde gecede konustum.kadinim ben benide anla dedim,yoruluyorum ve sadece cinselli degil kalbini hissetmem lazim dedimbana verdigi cevap "farkinda degilsin ama o kalbi cok kirdin dedi"yardim alalim mi dedi.senden vazgecmek istemiyorum dedi.ve ben nefes alamiyorum dedim...simdi ne yapmam lazim bilmiyorum.cagresiz hissediyorum kendimi,asik oldugum adam var karsimda ve ben butun sitresimi ondan cikararak kendimden sogutuyorum,bu arada hala regli olmadim.12.aya girdik.hamililegide kat 2 sene nerdeyse.suttem kesemedigim icin bebegim bizimle yatiyor geceleri.oda ayirdi ..bilmiyorum yardima ibtiyacim var eminim.