Karsima aldim konustum,soyledim.,acikca,ben aktif sosyal biriydim.hem calisip hem hayati yasayan,suslenio disariya cikan,cevresi olan,simdi evdeyim cok sukur sebebim evladim,aslapisman degilim,
Ben 21 senedir calisan biriydim.simdi evinde bebegime bakiyorum.cok sukur sebebim bu.sosyal aktif biriydim.evde durmak,ev isi,bebek yordu.ondan cok cikardim acimj,yorgunlugumu,konusmayi denedim kac kez.aslinda bende suc galiba,dunde gecede konustum.kadinim ben benide anla dedim,yoruluyorum ve sadece cinselli degil kalbini hissetmem lazim dedim
bana verdigi cevap "farkinda degilsin ama o kalbi cok kirdin dedi"yardim alalim mi dedi.senden vazgecmek istemiyorum dedi.ve ben nefes alamiyorum dedim...simdi ne yapmam lazim bilmiyorum.cagresiz hissediyorum kendimi,asik oldugum adam var karsimda ve ben butun sitresimi ondan cikararak kendimden sogutuyorum,bu arada hala regli olmadim.12.aya girdik.hamililegide kat 2 sene nerdeyse.suttem kesemedigim icin bebegim bizimle yatiyor geceleri.oda ayirdi ..bilmiyorum yardima ibtiyacim var eminim.