• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan Sonra Sırtımda Yanma Oldu

yasmin071

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
2
0
36
Kırıkkale
Merhaba kızlar. doğumdan önce de var olan sorunum yine oluştu. sırtım çok ateşleniyor ve sürekli terliyorum. ayrıca vücudumda da döküntü oluştu. bu konuda bana yardımcı olabilecek var?

ben 40ıma kadar terden geberıyodum.doktora gıttım.lohusalık donemın bıtene kadar normal dedı.atesın 39u gecmedıgı surece onemlı acılıyetı olan bı durum yok dedı.
benı atesler basıyordu sacım basım heryerım ter ıcınde kalıyordu hele emzırırken.hergun banyo yapmamı onerdı.

Hmm.. sirt, gögüs, ayaklar, göbek etrafi bende de terliyor bunun çogunlugu bebi$i emzirirken oluyor o da terliyor bende.. baya birbirimizle sava$iyoruz sanirim.

Ama arkada$in dedigi gibi firsat buldukca slkLlkla yikanirsan rahatlarsin. Tabi ba$ka bi saglik durumu varmi bilemicem giydiginiz pijama felan da terletiyor olmasin belki o döküntü ondan olmu$ olabilir. Alerjik bir reaksiyon olabilir.

ben 40ıma kadar terden geberıyodum.doktora gıttım.lohusalık donemın bıtene kadar normal dedı.atesın 39u gecmedıgı surece onemlı acılıyetı olan bı durum yok dedı.
benı atesler basıyordu sacım basım heryerım ter ıcınde kalıyordu hele emzırırken.hergun banyo yapmamı onerdı.

hmmm. peki sizinde doğumdan önce döküntünüz varmıydı. bende doğumdan 15 gün önce döküntü oluştu. hala o döküntüler var. ve yine tekrar çıkmaya başladı. bu döküntüler çok kaşıntı yapıyor. doğumdan önce kaşımaktan her yerim yara olmuştu.

ben cok sıcaklıyordum heryerım terlıyordu canım.kaşımaya mahal vermeden dusa gırıyordum.

Back