Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorunuza danışarak biotin ve çinko takviyesi alabilirsiniz. biotinde solgar öneririrm. çinkoda venatura.Kızlar 4 ay oldu doğum yapalı ve yaklasık 1 ay önce saç dökülmem basladı ama öyle böyle değil duştan sonra tararken sanki biri böyle kesmiş sacımı öyle elime geliyor... Yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?
Teşekkür ederimdoktorunuza danışarak biotin ve çinko takviyesi alabilirsiniz. biotinde solgar öneririrm. çinkoda venatura.
Slm dinç ve enerjik hissetmek için öneriniz var mı? Çok tembel ve uyusugum (bütün değerlerim tam, depolar dolu)doktorunuza danışarak biotin ve çinko takviyesi alabilirsiniz. biotinde solgar öneririrm. çinkoda venatura.
d vitaminine baktırın bence , eğer düşükse önce magnezyum takviyesiyle d vit kullanın. magn deposu düşükse d vit tutmuyor.Slm dinç ve enerjik hissetmek için öneriniz var mı? Çok tembel ve uyusugum (bütün değerlerim tam, depolar dolu)
Sağolun , ikinci hamileliğim şükür ama keşke sebebi olsaydı , hamilelikte tabi biraz daha güçsüz kalıyorum ama kendimi bildim bileli böyleyim, hatta geçen hamileliğimde demir ilacı istedim, vermediler ilk başta, varmış gerek kalmadı, çok iyi beslendigim de yok, en sevdiğim ev yapımı içecekler , çok içerim o kadar, annem diyor ki bebekken iyi beslenmisim ondanmis, doktora gittiğimde ayrintili baktı dahiliye, diyo ki her şey tam, yaşam kalitenizi dusuruyosa piskologa gidin ya illa vardır beni harekete geçirecek (OMEGA da denedim)d vitaminine baktırın bence , eğer düşükse önce magnezyum takviyesiyle d vit kullanın. magn deposu düşükse d vit tutmuyor.
ifos onaylı omega 3 de kullanabilirsiniz.
epa+dha miktarı 1000 üzerinde olan temiz içerkli.
ama sanırım sizin hamileliktendir artık
Bir süre sonra düzeldi benim de 2-3 ay kadar sürmüştü saçım çok gür olmasına rağmen fena incelmişti sonra toparladı bayaKızlar 4 ay oldu doğum yapalı ve yaklasık 1 ay önce saç dökülmem basladı ama öyle böyle değil duştan sonra tararken sanki biri böyle kesmiş sacımı öyle elime geliyor... Yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?
Hamileliğin sonlarına doğru doğum yaklaştığından enerji toplamak amaçlı o uyku ve uyuşukluk hâli oluyor diye okumuştum bir kere.Slm dinç ve enerjik hissetmek için öneriniz var mı? Çok tembel ve uyusugum (bütün değerlerim tam, depolar dolu)
TeşekkürlerHamileliğin sonlarına doğru doğum yaklaştığından enerji toplamak amaçlı o uyku ve uyuşukluk hâli oluyor diye okumuştum bir kere.
Kuzum sen ayakta durabildigine sevin dogum tarihine baktim cok yakiiinSlm dinç ve enerjik hissetmek için öneriniz var mı? Çok tembel ve uyusugum (bütün değerlerim tam, depolar dolu)
Ama valla hep böyleyim kiKuzum sen ayakta durabildigine sevin dogum tarihine baktim cok yakiiin
Benim de doğumdan sora çok olmuştu döküldüğü ama kısa sürdü , nerdeyse hiç dökülmüyor normalde de, düzeldi hemen , belki senin de 1-2 ay sora düzelir , hiç de takviye falan kullanmıyorum, sartsa kullan tabi , L'Oreal genelde kuaforlerde satılan profesyonel kullanıyorum, saçım kivircik ve saç kremine de ihtiyacım olmadi ama doğal içerik diil, saçlarına zarar gelsin istemem örnek verdim kendimden , bence seninki geçici süreç , önceden de saçların saglikliysaKızlar 4 ay oldu doğum yapalı ve yaklasık 1 ay önce saç dökülmem basladı ama öyle böyle değil duştan sonra tararken sanki biri böyle kesmiş sacımı öyle elime geliyor... Yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?