Doğumdan sonra saç dökülmesi

saçlarımı küt kestirdi ve yılan yağı şampuanı kullanmaya başladım. saçlarmın dökülmesi azaldı

kendimi bildim bileli saçım hep çok dökülür. hamile kalınca kullandığım gyneferon hapı saç dökülmemi ortadan kaldırdı. şimdi ilacı bırakınca yeniden dökülmeye başlıyor. dr emzirdiğim süre boyunca o hapı kullanmam gerektiğini söylemişti. siz de bi düşünün emzirirken çocuk vücüdumuzdaki ihtiyacı olan herşeyi alıyor. bi dermatoloğa gidin tahlil yaptırın derim

Bende kesin kel kalıcam diye düşünüyordum çünkü saçımdki açıklar karşıda<n görünüyordu çevremde kimsedede böyle bişey olmamıştı onlarda sordukça iyiyce bunalıyordum amaaa şimdi hepsi çıktıııı

evet demir hapı kullanınca saç dökülmem kesilmişti doğumdan sonra 3 ay daha kullandım bırakınca yine saçlarım dökülmeye başladı.hapın içinde b vitamini de vardı onunda etkisi olmuş olabilir.

ay kızlar sormayın benimde kızım 5 aylık ve daha yeni başladı saçlarım dökülmeye ama öyle böyle değil resmen avuç avuç valla bende kel kalmaktan korkuyorum inşallah en kısa zamanda dökülmeler durur yoksa bir avuç saç kalıcak kafamda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…