• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra regl

ankara0637

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
17
13
3
Kızlar doğumdan sonra kaçıncı ayda regl oldunuz. En geç ne zaman olunuyor benim gelen giden yok hala 🥹

Benim 40ım çıktı kanamam bitti bir kaç gün sonra regl oldum 4 aydır da düzenli oluyorum. Kişiden kişiye değişiyor endişelenmeyin ama korunun. Kurt yediği ayazı unutmadığı için ilk fırsatta hemen sipiral taktırdım ben. 😬

Bir seneden fazlaydi, adet olunca da şok oldum ne olduğunu anlayana kadar, öyle unutmuşum 🤷🏻‍♀️😂

Ne kadar fazlaydı 🥹 ya bir üst sınırı falan var mı acaba 18 19 ay falan
Sınırı yok ki bu işin iki sene olmayan biliyorum, benim ki tam hesapladım şimdi 16ay sürmüş zaten iki adet görüp tekrar hamile kalmıştım oradan tam hesap kolay oluyor 😂😂 iki üç gün az az olup bitmislerdi

Sınırı yok ki bu işin iki sene olmayan biliyorum, benim ki tam hesapladım şimdi 16ay sürmüş zaten iki adet görüp tekrar hamile kalmıştım oradan tam hesap kolay oluyor 😂😂 iki üç gün az az olup bitmislerdi
Bu hikayede kendimi görüyor gibiyim 😄 ben mesela 2 sene falan hiç duymadım ondan bu başlığı açıp sormak istedim aslında

Bu hikayede kendimi görüyor gibiyim 😄 ben mesela 2 sene falan hiç duymadım ondan bu başlığı açıp sormak istedim aslında
Ben de burda okudum daha önce de soranlar oldu da cevaplarda gördüm, hayırlısı olur inşallah, ben cidden unutmuşum bı şoklandim ne oluyoruz diye algilayamadim 😂😂

Back